Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

„God is an astronaut" koncerts notiks Ģertrūdes ielas teātrī

EasyGet.lv, 16.11.2012. 11:14

Ņemot vērā lielo interesi par „God is an astronaut" koncertu Rīgā 28. novembrī, ar grupas menedžmentu panākta vienošanās par koncerta pārcelšanu uz lielākām telpām un papildus biļešu realizāciju. Koncerts tiek pārcelts no kluba Nabaklab uz Ģertrūdes ielas teātri.
„God is an astronaut" koncerts notiks Ģertrūdes ielas teātrī

Papildus biļetes uz „God is an astronaut" koncertu būs pieejamas jau 15.novembra vakarā. Visiem, kas jau iegādājušies biļetes uz koncertu, jāņem vērā, ka koncerts notiks Ģertrūdes ielas teātrī, nevis Nabaklab, kā ticis ziņots iepriekš. Visas iepriekš iegādātās biļetes būs derīgas ieejai koncertā tā jaunajā norises vietā.

Radusies 2002. gadā Īrijā, apvienība „God is an astronaut" vēl joprojām savus albumus izdod paši, taču tas nav traucējis grupai gadu gaitā sasniegt ievērojamu popularitāti postrock mūzikas žanrā. „God is an astronaut" savu uzstāšanos sauc par „pilnu audiovizuālu šovu" – grupas instrumentālo mūziku vienmēr pavada katrai dziesmai īpaši pieskaņotas videoprojekcijas un skatuves gaismas.

„Ģertrūdes ielas teātris" atrodas Ģertrūdes ielā 101a, ieeja no plkst. 19:00. Pasākuma sākums plkst. 20:00, biļetes pieejamas visās „Biļešu serviss" kasēs, kā arī interneta vietnē www.bilesuserviss.lv.

Foto: God is an astronaut. Publicitātes foto 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV