Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

„Karmafree" izdod mini albumu „Illusions" un videoklipu „Fragile"

EasyGet.lv, 26.11.2012. 09:09

Ar sirsnīgu prezentācijas koncertu sestdien klubā „Pie LTipa" grupa „Karmafree" ir izdevusi savu jauno mini albumu „Illusions", kā arī video klipu dziesmai „Fragile", informē grupas dalībniece Māra Dombrovska.
„Karmafree" izdod mini albumu „Illusions" un videoklipu „Fragile"

Mini albumā ir ietvertas septiņas kompozīcijas: „Intro, „Invisible", „Fragile", Let There Be Love", „Your Ad Here", „Listen to Yourself" un „Life".

„Albumā ir vairāki pārsteigumi, gan muzikālajā, gan saturiskajā ziņā. Ar šo darbu mēs vēlamies iedvesmot cilvēkus atrast pašiem sevi, atklāt savu iekšējo būtību, ieklausīties vairāk sevī, nevis apkārtējās pasaules viedokļos, vairāk cienīt sevi un savas jūtas. Šīs dziesmas ir melanholiski emocionālākas, nekā mūsu iepriekšējie ieraksti. Šoreiz vairāk atklājam mūsu dvēseļu tumšākās un slēptākās puses", stāsta grupas vokāliste Māra Dombrovska.

Līdz ar mini albumu grupa izdod arī video klipu dziesmai „Fragile".

„Šī ir ļoti intīma dziesma, kas atklāj mūsu dziļākās un slēptākās skumjas. Tas ir arī palīgā sauciens- mēs lūdzam, lai cilvēki būtu iecietīgāki viens pret otru," teic grupas basģitārists Dmitrijs Lisenko.

Video klipu ir radījusi radošā aģentūra„Violet Heads"- Nikita Volodjajevs un Aleksandrs Petunovs.

„Klips ir uzņemts abstrakciju veidā, atainojot mūsu dvēseļu trauslumu. Tas uzskatāmi parāda, kā mēs iekšēji jūtamies, kad tiekam ievainoti ar vārdiem, kritiku un neizpratni," stāsta Māra.

Mini albums „Illusions" ir pieejams lejupielādei: http://karmafree.bandcamp.com

Grupa „Karmafree" šobrīd ir Baltijas tūrē, kuras laikā sniegs 11 koncertus. Vairāk informācijas par tūres datumiem: www.draugiem.lv/karmafree

Albuma mūzikas autori: Māra Dombrovska un Dmitrijs Lisenko
Tekstu autore: Māra Dombrovska
Ieraksts veikts: Wolk Records studijā
Skaņas apstrāde: Aleksandrs Volkovs
Video klipu filmēja: Nikita Volodjajevs un Aleksandrs Petunovs
Video klipa filmēšanā piedalījās arī Jana Jankovska un Ģirts Rozentāls
Albuma foto: Mārtiņš Plūme

Informatīvais atbalstītājs: www.draugiem.lv

Foto: Grupa Karmafree. Foto (c) Mārtiņš Plūme 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV