Svētdiena, 12.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Valija, Ina, Ināra, Inārs;

Latvijas vokālās grupas iesaka Slixs koncertu

EasyGet.lv, 26.11.2012. 15:33

Jau šonedēļ Rīgu apciemos vokālie virtuozi – a capella grupa Slixs, kas uzstāsies festivāla „Rīgas Ritmi 2012" Ziemas koncertu sērijas ietvaros 30. novembrī 19:00 Kongresu namā.

Latvijas labākie vokālisti par Slixs:

„Vokālā grupa Slixs liecina par vokālās mūzikas un a capella stila aktualitāti. Šī grupa ir spilgts un drosmīgs pieteikums vokālā žanra izpildījumā, ja ne pasaules, tad Eiropas mērogā noteikti. Mums ir prieks, ka nav jābrauc uz Vāciju, lai baudītu Slixs koncertu, paldies festivālam „Rīgas Ritmi" par iespēju apmeklēt koncertu tepat, Latvijā." – Jānis Ķirsis, grupa Framest.

"Lai gan šo a capella grupu "dzīvajā" izpildījumā klātienē neesmu dzirdējis/redzējis, diezgan droši varu teikt, ka tie "cilvēka balss teātra" mīļotāji, kas iegādāsies biļeti uz šo koncertu, nebūs vīlušies. Ansamblis sniegs niansēs pārdomātu profesionālu audio-vizuāli-teatrāli-muzikālu priekšnesumu," Andris Sējāns, ex Cosmos.

„Diemžēl šo grupu nav nācies dzirdēt klātienē, bet noteikti lielākā daļa no Latvian Voices to īstenos koncertā 30.novembrī. Viennozīmīgi netipisks sastāvs - pieci vīrieši un viena dāma. Visiem The Real Group, M-Pact un Take 6 faniem šis būs kaut kas ļoti patīkams un svaigs," – Laura Jēkabsone, Latvian Voices.

Sekstets Slixs ir Eiropas labāko a capella grupu virsotnē. Apbruņojušies tikai un vienīgi ar balsīm, Slixs brīvi atdarina skaņu un trokšņu daudzveidību, kas pielīdzināma veselam orķestrim. Atrodoties uz skatuves, Slixs izstaro dzirkstošu enerģiju un apdullinošu virtuozitāti.

Grupas dalībnieku azartiskā nodošanās a capella izpildījumam aizrauj publiku viscaur Eiropai un Āzijai. Slixs demonstrē tādu mūzikas stilu sakausējumu kā džezs, pops, soul, funk, R&B u.c.

Saņēmuši CARA (Contemporary A Cappella Recording Award) un „A Cappella Award" apbalvojumus. Viens no ievērojamākajiem Slixs projektiem ir īpašā programma „Vokālais Vīruss". Neaptveramu a capella skaņu kokteili papildina krāšņi skatuves tēli, plaša emociju gamma un aizraujošs teatrāls iestudējums. Slixs tiek uzskatīti par celmlaužiem šādu teatrālu a capella iestudējumu žanrā.

Biļetes nopērkamas Biļešu serviss kasēs un internetā: www.bilesuserviss.lv

Vairāk informācijas meklējiet: www.rigasritmi.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV