Svētdiena, 19.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sibilla, Teika, Lita;

Selah Sue koncerta īpašais viesis - Ivo Grīsniņš-Grīslis

EasyGet.lv, 07.12.2012. 14:04

Beļģijas soul/funk dziedātājas Selah Sue koncertu 15. decembrī koncertzālē „Palladium" ar orģinālmūzikas programmu papildinās latviešu mūziķa Ivo Grīsniņa-Grīšļa uzstāšanās, informē Laura Kukaine. Paralēli muzikālajiem priekšnesumiem koncerta apmeklētājiem būs iespēja aplūkot un izmēģināt Latvijas industriālā dizaina darbus, un novērtēt īpašu koncertzāles iekārtojumu.
Selah Sue koncerta īpašais viesis - Ivo Grīsniņš-Grīslis

„Garšīga ir ne tikai beļģu šokolāde!" komentē Ivo, piebilzdams: „ar šīs mūziķes daiļradi iepazinos pavisam nesen. Mani fascinē viņas balss un talants, tādēļ apmeklētājus priecēšu ar speciāli šim vakaram gatavotu solo koncertprogrammu." Multimākslinieks Ivo Grīsniņš-Grīslis ir mūziķis un TV, video speciālists, ar saviem skaņdarbiem pabijis Latvijas mūzikas aptaujās, bijis nacionālās Eirodziesmas finālists.

Pasaulē popularitāti ieguvušo skaņdarbu „Raggamuffin", „Crazy Vibes" un „This World" autores un izpildītājas, „European Border Breakers Award " (EBBA) balvas ieguvējas, vairāku lielāko Eiropas festivālu dalībnieces, 23 gadīgās beļģietes Selah Sue koncertu Rīgā piedāvā mūzikas un kultūras festivāls „Pestivals" koncertu sesijas ietvaros.

Biļetes uz Selah Sue uzstāšanos koncertzālē „Palladium Rīga" iespējams iegādāties „Biļešu Serviss" tīklā, cena līdz koncerta dienai 14 lati. Vairāk informācijas www.pestivals.lv. Organizē aģentūra „magicFIB".

Foto: Selah Sue. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV