Sestdiena, 11.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Milda, Karmena, Manfreds;

Pestivals programmu papildina The Pussycat Dolls dalībniece un Sela Sjū

Easyget.lv, 23.03.2013. 15:08

Galvaspilsētas festivāla Pestivals 2013 programmu papildina 2012. gada „Eirovīzija” uzvarētāja, hita „Euphoria” izpildītāja Loreen, Pestivals koncertu sesijā iepazītā beļģiete Sela Sjū, „The Pussycat Dolls” pārstāve Melody Thornton un citi zināmi un jauni mūziķi.
Pestivals programmu papildina The Pussycat Dolls dalībniece un Sela Sjū

Uz festivāla Pestivals 2013 galvenās skatuves šovu sniegs 2012. gada dziesmu konkursa „Eirovīzija” uzvarētāja zviedriete Loreen, kuras hits „Euphoria” kļuva par sensāciju visā Eiropā – deviņās valstīs iekarojot mūzikas topu 1 pozīciju. Festivālā uzstāsies grupas „The Pussycat Dolls” pārstāve - amerikāņu dziedātāja, dejotāja un modele Melody Thornton, kura koncertā izpildīs labākos grupas hitus. Tāpat Latvijā atgriezīsies un uz galvenās skatuves koncertu sniegs beļģiete Sela Sjū, kuru Latvijas klausītāji atzinīgi novērtēja jau Pestivals koncertu sesijas ietvaros aizvadītā gada 15. decembrī koncertzālē „Palladium Rīga”. Dalību festivālā apstiprinājuši arī Berlīnes mūzikas projekts D E N A, Austrālijas deju mūzikas duets Parachute Youth un Londonas RnB projekts Last Night In Paris (LNIPB), informē magicFIB pārstāve Laura Kukaine.

Šī gada jaunumu – Rock skatuvi – papildina latviešu rokmūziķis Fēlikss Ķiģelis, kurš festivālā uzstāsies ar jaunu programmu no vasarā gaidāmā albuma.

Jau ziņots, ka uz festivāla Pestivals 2013 galvenās skatuves uzstāsies MC Hammer (ASV), Eriks Saade (Zviedrija), The Qemists (UK), Angel (UK), Inna (Rumānija), Kreigs Deivids (UK). Savukārt uz Rock skatuves uzstāsies Dons, Miks Dukurs, Sovvaļniks, Galaxy Bosons, Astro’n’out , Dzelzs Vilks, Early Morning Rebel (ASV), Latvijas roka leģendas - Uldis Marhilevičs, Igo, Tomass Kleins, Olga Rajecka, Aigars Grāvers un Niks Matvejevs.

Festivāls „Pestivals”, kas 2012. gadā notika pirmo reizi, pulcējot vairākus tūkstošus apmeklētāju un pusotru simtu mūziķu no visas pasaules, 2013. gadā priecēs ar divu dienu programmu 12. un 13. jūlijā Mežaparkā.

Biļetes uz festivālu Pestivals 2013 iespējams iegādāties „Biļešu Serviss” tīklā par 19 Ls līdz aprīļa beigām vai iztirgojot 3000 biļetes. Ar festivāla Pestivals 2012 aprocēm vai koncertu sesijas drukātajām biļetēm pieejama 10% atlaide.

Festivālu organizē magicFIB. Vairāk informācijas www.pestivals.lv

Foto: Melody Thornton. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV