Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Grupai Black Apple Market tapis pirmais videoklips

EasyGet.lv, 14.12.2012. 14:46 | komentāri (4)

Pašmāju apvienība „Black Apple Market" publikas vērtēšanai nodod mūzikas videoklipu dziesmai „Still Weekend" no šovasar publicētā mazalbuma (EP) „Tall Tales", informē grupas menedžeris Ēriks Kibermanis.
Grupai Black Apple Market tapis pirmais videoklips

Videoklipa tapšanās iesaistījās Galjafilms komanda – Kristaps Kazaks (režisors, kamera), Kārlis Kanders (kamera, pirotehnika/specefekti) un Emīls Kālis (kamera). Muziķi saka paldies arī saviem un filmēšanas komandas vecākiem, vecvecākiem un draugiem, kuri pašaizliedzīgi deva savu artavu klipa tapšanā, kā arī grupas faniem, kurus nebaidīja agras rīta stundas filmēšanas lokācijās.

Apvienība „Black Apple Market" sevi ir pieteikusi divās nominācijās „Latvijas Mūzikas ierakstu Gada balvai 2012" – jau pieminētais video klips uz Labākais mūzikas video kategoriju un Gada debija ar EP "Tall Tales". Piecus fināla pretendentus katrā nominācijā pēc žūrijas vērtējuma paziņos 8. janvāri.

Black Apple Market darbību uzsāka 2010. gadā un divu gadu laikā ir atradusi savu skanējumu. Grupas dalībnieki katrs kādā brīdī ir studējuši tieši mūzikas lauciņā un katram no viņiem ir pieredze, spēlējot visdažādākajos sastāvos. Apvienojoties vienā grupā, starp puišiem ir visparēja atvērtība jaunām, muzikāli radošām idejām, kas arī padara viņu mūzikas skanējumu oriģinālu un uzstāšanās rada patīkamu emocionālu saviļņojumu klausītājos.

Grupu ir grūti iekļaut kādā konkrētā mūzikas stilā, jo sastāvs savā darbībā apvieno gan progresīvās rokmūzikas, dubstepa, artroka un indīpop iezīmes. Savdabīgas formas, netipiskas harmonijas, salikti taktsmēri un sava instrumenta pārzināšana ļauj vietu brīvai iztēlei un radošumam.

Foto: Kadrs no dziesmas „Still Weekend" videoklipa. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV