Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Kultūras ministrija aicina pieteikt pārstāvjus darbam „Lielās Mūzikas balvas 2013" žūrijā

EasyGet.lv, 18.12.2012. 13:12

Katru gadu kultūras ministrs apstiprina jaunu „Lielās Mūzikas balvas" žūriju, kuras sastāvā darbojas septiņi žūrijas pārstāvji. Savukārt saskaņā ar Kultūras ministrijas 2012.gada Lielās Mūzikas balvas nolikumu, darbam balvas žūrijā 2013.gadā ir iespēja pieteikt žūrijas pārstāvjus.

Dalībai „Lielās Mūzikas balvas" žūrijas sastāvā pretendentus, atbilstoši balvas nolikuma kritērijiem, var pieteikt Kultūras ministrijas padotībā esošās valsts pārvaldes iestādes un pārraudzībā esošās kapitālsabiedrības, biedrības un nodibinājumi, kā arī citas juridiskas personas, kas darbojas mūzikas jomā.

Kultūras ministrija līdz 2012.gada 28.decembrim aicina iesniegt nepieciešamo informāciju par iespējamajiem žūrijas pārstāvjiem, kurus deleģēt darbam „Lielās Mūzikas balvas 2013" žūrijā. Plašāka informācija par pretendentu kritērijiem un pieteikšanas kārtību "Lielās Mūzikas balvas" nolikumā.

„Lielā Mūzikas balva" ir augstākais valsts apbalvojums profesionālajā mūzikā. Tās mērķis ir novērtēt aizvadītā gada izcilākos notikumus Latvijas mūzikā. Balvu piešķir par izcilākajiem notikumiem profesionālās mūzikas dzīvē gada laikā un par mūža ieguldījumu.

„Lielā Mūzikas balvas" žūrijas darba koordinēšanu un apbalvošanas pasākuma norisi nodrošina VSIA „Latvijas Koncerti" sadarbībā ar Kultūras ministriju.

Lielo Mūzikas balvu pasniedz kopš 1993.gada.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV