Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Biļetes uz "Reel big fish" koncertu pieejamas arī "Nordea" bankas bankomātos

EasyGet.l, 20.12.2012. 13:36

22. martā koncertzālē "Palladium" otro reizi Latvijā viesosies viena no pasaulē populārākajām ska grupām "Reel big fish" no ASV. Biļetes uz pasākumu būs pieejamas arī "Nordea" bankas bankomātos, informē Edgars Āboliņš.

Sniedzot izpārdotu koncertu klubā "Melnā piektdiena" 2008. gadā, šoreiz "Reel Big Fish" atgriežas, sev līdzi ņemot vēl vienus ska mūzikas pirmrindniekus - apvienību "Suburban legends" no Kalifornijas, ASV.

22. marta koncerts būs daļa no "Reel big fish" pēdējā albuma "Candy coated fury" atbalsta koncerttūres, kura nākošā gada 20.februārī sāksies Lielbritānijā. Šis būs vienīgais "Reel big fish" koncerts Baltijas valstīs.

Grupa "Reel Big Fish" dibināta ASV, Kalifornijā 1992. gadā. Pasaules slavu mūziķiem atnesa trešais ska vilnis un 1997. gada hīts "Sell Out". 1998. gadā grupa piedalās multfilmas "Southpark" veidotāju filmā "BASEketball" ar dziesmām "Take on Me" un "Beer".

Biļetes uz koncertu tagad pieejamas arī "Nordea" bankomātos. Jebkuras bankas klientiem šis pakalpojums ir bez papildus komisijas maksas, kā arī biļetes iespējams iegādāties 24 stundas diennaktī. Biļetes vēl joprojām pieejamas arī "Biļešu serviss" kasēs un interneta vietnē www.bilesuserviss.lv. Biļešu cena - LVL 10. Atgādinam, ka, sākot ar janvāri, biļešu cena pieaugs. "Palladium" atrodas Marijas ielā 21, ieeja no Pērses ielas.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV