Trešdiena, 01.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ziedonis;

Edavārdi jauns sings „Vai Tu To Jūti?"

EasyGet.lv, 07.01.2013. 09:23

Latviešu repa izpildītājs Edavārdi piedāvā savu jaunāko singlu „Vai Tu To Jūti". Muzikālo pavadījumu radījis Latvijā un arī starptautiski atzīts bītmeikeris Kashuks (Dirty Deal Audio), ar ko Edavārdi jau iepriekš ir radījis vairākus skaņdarbus, kurus tautā dēvē par „bombām".
Edavārdi jauns sings „Vai Tu To Jūti?"

Dziesma „Vai Tu To Jūti?" ir iekļauta Edavārdi nākamajā relīzē – miksteipā „Es Esmu Šeit", kurš tiks izdots 27. janvārī. Singls „Vai Tu To Jūti" un lielākā daļa pārējā relīzes materiāla tika ierakstīta un apstrādāta studijā „Netīrās Cilpas". Miksteipā apkopotas 22 dziesmas, un tā būs līdz šim garākā Edavārdi izdotā relīze, sniedzot klausītājam dziļāku un intīmāku ieskatu izpildītāja iekšējā pasaulē.

„Šajā miksteipā es esmu daudz vairāk ielicis savas personīgās sajūtas, nekā iepriekšējos albumos, dziesmās ir mazāk apskatītas vispārīgās tēmas un vairāk aprakstītas konkrētas sajūtas un emocijas. „Vai Tu To Jūti" ir dziesma par momentu, kad viss ir labi bez kāda noteikta iemesla, bet miksteipā es esmu arī izpaudis negatīvākas un tumšākas emocijas. Šī relīze tapa ļoti radošā dzīves periodā, un, manuprāt, klausītājs varēs just, ka es esmu audzis kopš albuma „Izlaušanās" gan liriski, gan tematiski. Man liekas, ka ar šo relīzi man izdevās diezgan precīzi aprakstīt, kā es patiesībā jūtos, atmetot malā standartus un klišejas," par gaidāmo miksteipu saka Edavārdi.

„Es Esmu Šeit" prezentācija ir paredzēta 2. februārī klubā Nabaklab, konkrētāka informācija sekos. Bezmaksas dziesmas lejupielāde, dziesmas teksts un vairāk informācijas par izpildītāju var atrast Edavārdi mājaslapā: http://edavardi.lv

Foto: Edavārdi. Foto (c) Tenis Dimants

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV