Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Čīča, Riči un Antess apvienojas kvartetā „Čigānzēni"

EasyGet.lv, 18.01.2013. 13:21 | komentāri (2)

Pie klausītājiem dodas jauna puišu grupa „Čigānzēni", kurā apvienojušies brāļi Riči, Dzintars Čīča un Kaspars Antess. Jaunais kvartets piedāvā pirmo singlu „Baltais valsis" un izsludina koncerttūri, kas šogad priecēs klausītājus visā Latvijā, informē mūziķu pārstāve Vija Evere.
Čīča, Riči un Antess apvienojas kvartetā „Čigānzēni"

Dziesmas „Baltais valsis" melodijas autors ir Alnis Zaķis, bet tekstu radījis Juris Brežģis. Šī skaņdarba oriģinālo versiju astoņdesmitajos gados iedziedājis Žoržs Siksna, kuru jaunās versijas izpildītāji vienbalsīgi atzinuši par savu favorītu latviešu mūzikā.

Ar diviem pirmizrādes koncertiem 8. martā Ventspils kultūras centrā Dzintars Čīča, Riči un Kaspars Antess jeb „Čigānzēni" uzsāks koncerttūri „Mēs jūs mīlam". Kvarteta izpildījumā skanēs čigānu romances no kinofilmas „Tabors aiziet debesīs", latviešu estrādes dziesmas čigāniskos motīvos, kā arī Čīčas, Antesa un Riču hiti jaunā kvarteta versijā. Kopā ar Čigānzēniem muzicēs pianists Anatolijs Livča, akordeonists Kaspars Gulbis, ģitārists Arturs Kutepovs, kontrabasists Viktors Veļičko un bundzinieks Antons Gella. Koncerti arī notiks Bauskā, Jūrmalā, Saldū, Aizkrauklē, Rīgā, Liepājā, Rojā, Jelgavā, Rēzeknē, Jēkabpilī, Valmierā un Alūksnē.

„Čigānzēnu" apvienošanās un koncertprogramma „Mēs jūs mīlam" ir veltījums Latvijas sievietēm, kuras jau sen mudinājušas populāros čigānzēnus apvienoties.



Foto: Kvartets „Čigānzēni". Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV