Svētdiena, 19.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sibilla, Teika, Lita;

Čigānzēni izsludina papildkoncertus

EasyGet.lv, 27.02.2013. 15:32

Par godu Sieviešu dienai nākamnedēļ kvartets „Čigānzēni" uzsāks koncertprogrammas „Mēs jūs mīlam" tūri pa visu Latviju. Pēc apmeklētāju lielās intereses tūres organizatori izsludina papildkoncertus Jūrmalā, Rīgā un Liepājā, informē organizatoru pārstāve Vija Evere.
Čigānzēni izsludina papildkoncertus

Koncerts 10. martā plkst. 15 Jūrmalā Kauguru kultūras namā ir izpārdots, tāpēc papildkoncerts notiks šajā pašā dienā plkst. 18.30. Arī koncerts Rīgas Latviešu biedrības Lielajā zālē 17. martā plkst. 17 ir izpārdots, tāpēc papildkoncerts notiks šajā pašā dienā plkst. 14. Pēdējās biļetes atlikušas uz koncertu Liepājas Olimpiskajā centra Rožu zālē 22. martā plkst. 19, un pēc liepājnieku intereses šajā pašā dienā plkst. 15 tiek organizēts papildkoncerts.

Kvartetā „Čigānzēni" par godu Latvijas sievietēm apvienojušies dāmu mīluļi Dzintars Čīča, Kaspars Antess un brāļi Riči. Koncertprogrammā „Mēs jūs mīlam" izpildīs gan kvarteta jau iepazītās dziesmas „Čigānzēns" un „Baltais valsis", gan mākslinieku populārākie hīti jaunā kvarteta skanējumā – „Vijolnieks", „Neskaties atpakaļ" u.c. Autentiskā čigānu manierē puiši izpildīs romances no kinofilmas „Tabors aiziet debesīs". Kopā ar solistiem muzicēs instrumentālā grupa pianista Anatolija Livčas vadībā.

Sestdien, 2. martā, plkst. 19.30 LTV1 raidījumā „Latvijas Šlāgeraptauja" notiks „Čigānzēnu" koncertprogrammas tituldziesmas „Čigānzēns" videoversijas pirmizrāde un saruna ar Čīču, Antesu un Ričiem par gaidāmo koncerttūri.

Foto: Čigānzēni. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV