Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Dziesmu vakarā Reiterna namā viesosies dziesminiece Anta Eņģele

EasyGet.lv, 21.01.2013. 09:08

24. janvārī plkst. 20.00 Latvijas 1. Rokkafejnīcas Reiterna namā (Mārstaļu ielā 2/4) koncertēs dziesminiece Anta Eņģele, informē Imants Kulinskis.

Kad dzied Anta Eņģele, laiks apstājas. Ir tikai dziesma. Antas balss un artistiskums ir spējīgi atklāt jebkura autora dziesmu līdz vissmalkākām niansēm. Vai tas ir Imants Kalniņš, Valdis Atāls, Raimonds Pauls, vai tā ir krievu romance vai kāda karstasinīga spāņu dziesma, viss autora cerētais, sāpētais un mīlētais, šo dziesmu radot, ir telpā, kurā dzied Anta. Bet visam pāri ir viņa pati. Attieksme, smalks humors, pašironija – tās ir īpašības, kuras palīdz Antai katru savu koncertu pārvērst par vienotu, veselu un neatkārtojamu mākslas darbu. 24. janvārī plkst. 20.00 Latvijas 1. Rokkafejnīcas Reiterna nams (Mārstaļu ielā 2/4) lielajā zālē mums atkal būs prieks dzirdēt Antu Eņģeli.

Dziesmu vakari notiek katru otro ceturtdienu Latvijas 1. Rokkafejnīcas „Reiterna nams" (Rīgā, Mārstaļu ielā 2/4) lielajā zālē (2.stāvā). Rokkafejnīcas saimnieki un darbinieki būs parūpējušies par atbilstošu atmosfēru, jo ceturtdienas izsludinātas par Vīna vakariem, kur papildus jau ierastajai smaržīgajai tējai un kafijai iespējams baudīt arī īpašus vīnus un atbilstošas uzkodas.

Dziesmu vakarus rīko Latvijas Mūzikas atbalsta fonds sadarbībā ar Latvijas 1. Rokkafejnīcu un SIA RJK. Informatīvi atbalsta Austras biedrība (www.austrasbiedriba.lv).

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV