Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Edavārdi sniegs koncertu "Nabaklab"

EasyGet.lv, 21.01.2013. 09:22

Sestdien, 2. februārī, klubā „Nabaklab" notiks latviešu repa izpildītāja Edavārdi miksteipa „Es Esmu Šeit" prezentācijas koncerts.
Edavārdi sniegs koncertu "Nabaklab"

Pasākumu iesildīs bītmeikeris un elektroniskās mūzikas producents Kashuks, kas iekustināja publiku pēdējā Edavārdi solo koncertā, kā arī piedalījās vairākos leibla Dirty Deal Audio veidotos pasākumos. Edavārdi uzstāsies ar solo programmu, izpildot dziesmas no 27. janvārī gaidāmā miksteipa, pieaicinot uz skatuves arī īpašos viesus. Pēc koncerta pasākums klubā „Nabaklab" turpināsies mazajā zālē, kurā bītmeikeris un Dirty Deal Audio pārstāvis Tablis spēlēs eksplozīvus un netīrus ritmus, būs pieejams arī brīvais mikrofons.

„Pēdējo reizi, kad uzstājos uz skatuves ar solo programmu, cilvēku atbalsts bija neaprakstāms, priekš manis tas bija viens no labākajiem vakariem pēdējo gadu laikā. Tagad, kad ir reāls iemesls organizēt koncertu (miksteipa iznākšana), es nevaru sagaidīt momentu, kad uzkāpšu uz skatuves, jo tā būs lieliska iespēja redzēt, kādu iespaidu uz klausītājiem būs atstājis jaunais materiāls. Es domāju, ka tie, kas ir redzējuši manas uzstāšanās zina, ko sagaidīt, kā arī tie, kas nav bijuši uz iepriekšējiem koncertiem, ir sapratuši, ko laiž garām. Gaidīšu visus," par prezentāciju saka Edavārdi.

Ieeja klubā no plkst. 19:00, plkst. 20:00 uz skatuves kāps Kashuks, bet plkst. 21:00 ar stundu garu programmu uzstāsies Edavārdi. Pasākums ir bez vecuma ierobežojuma (līdz plkst. 23), ieejas maksa Ls 3.

Edavārdi miksteips „Es Esmu Šeit" būs pieejams izpildītāja mājaslapā edavardi.lv 27. janvarī. Nesen tika izdots singls kas tiks iekļauts gaidāmajā relīzē, un ir jau paspējis iegūt klausītāju atzinību.Gaidāmajam miksteipam un koncertam ir izveidota audio vizuāla reklāma, kas ne tikai informē, bet arī iekustina.

Foto: Edavārdi. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV