Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Šovakar pasniegs alternatīvās mūzikas balvas

EasyGet.lv, 08.02.2013. 09:13

8. februārī klubā „Nabaklab" notiks mūzikas portāla Alternative.lv rīkotā alternatīvās mūzikas gada balvu pasniegšanas ceremonija, ko pavadīs grupu „Tesa", „Enhet", „Burned in Blizzard" koncerts.
Šovakar pasniegs alternatīvās mūzikas balvas

Viens no pasākuma rīkotājiem un portāla Alternative.lv veidotājs Ivars Mirošnikovs skaidro, ka „gada balvas mērķis ir vērst uzmanību Latvijas alternatīvās skatuves virzienā, jo mums ir gana daudz kvalitatīvu, taču nepelnīti nepamanītu pašmāju apvienību, tāpēc ceram, ka ar šo pasākumu spēsim pateikt paldies grupām par to, ko tās sniegušas, pierādot, ka ieguldītais darbs nav nepamanīts."

Vakara gaitā apbalvojumi tiks pasniegti nominācijās, kuras noteica skatītāju balsojums un žūrija: labākais video, interaktīvākā grupa, straujākā izaugsme, labākais albums, labākā uzstāšanās, zelta bumbieris un Alternative.lv special.

Pasākumā par muzikālo noformējumu gādās pašmāju grupas „Tesa", „Enhet" un „Burned in Blizzard", kā arī dīdžejs Uldis Rudaks. Balvu pasniegšanas ceremoniju vadīs Pēters Riekstiņš.

Sarīkojuma sākums plkst. 21:00. Ieejas maksa: Ls 2 – 3.

Foto: Enhet. Paublicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV