Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Riga Jazz stage 2003 atklāj balvu fondu

EasyGet.lv, 13.02.2013. 14:20

Noslēgumam tuvojas pieteikšanās „Riga Jazz stage 2013", kas norisināsies no 24. Līdz 25. aprīlim. Jau šīs nedēļas beigās tiks paziņots pilns dalībnieku saraksts. Bet jau tagad organizatori, fonds „Mūsdienu Mūzikas Centrs", atklāj pilnu balvu fondu.

Tapuši zināmi pirmie konkursanti: Ana Cisneros (Spānija), Nina Berglova un Samuel Hošek (Slovākija), Laura Poldvere (Igaunija), Shorena Janiashvili (Lietuva), kā arī Elza Natha (Latvija).

Starptautiskā džeza konkursa „Riga Jazz Stage 2013" izpildītājus sagaida bagātīgs balvu fonds. Uzvarētāji pretendē uz pamata balvu fondu 2200 EUR apmērā. Fonds „Mūsdienu Mūzikas Centrs" atklāj, ka konkursantus sagaida arī specbalva no Raimonda Paula, kā arī uzvarētājiem tiks nodrošinātas ekskluzīvas iespējas piedalīties Pori Jazz, Rīgas Ritmi un Nomme Jazz festivālos.

Vairāk informācijas, pilnu konkursa nolikumu un pieteikuma anketu skatīt www.rigajazz.lv. Atgādinām, ka pieteikšanās konkursam norit līdz 15. februārim.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV