Otrdiena, 07.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Henrijs, Jete, Henriete;

Reiterna nama salonā koncertēs grupa „Gūtmans"

EasyGet.lv, 20.02.2013. 15:36

Reiterna nama mūzikas un mākslas salonā 24. februārī uzstāsies Zigfrīds Muktupāvels ar grupu "Gūtmans", informē Igo Mūzikas Menedžments.

Grupa „Gūtmans" ir četri siguldieši – mūziķi: Zigfrīds Muktupāvels, Gints Sola, Andris Alviķis un Kārlis Alviķis. Klavieres, divas akustiskās ģitāras, kontrabass un balss veido šīs grupas skanējumu un estrādes dziesmas, kas skanēja latviešu valodā 20. gadsimta 50., 60. un 70. gados – īpašu repertuāru. Starp dziesmu autoriem - Elga Īgenberga, Jānis Sildegs, Gunārs Freidenfelds, Arvīds Žilinskis, Lolita Vambūte, Alnis Zaķis, Imants Kalniņš, Raimonds Pauls.

„Gūtmans" aicina atcerēties vai no jauna iepazīt dziesmas, kuras ir no latviešu estrādes mūzikas zelta laikmeta, jo pēdējo desmitgažu tradīcija radīt ar vien jaunas dziesmas ir izveidojusi situāciju, ka daudz, kas ir bijis pirms tam, tiek aizmirsts (gandrīz aizmirsts). 

Pēc koncerta darbosies bārs "Bufete" un 60. gadu mūzikas gaisotni radīs Sabīne Žū un Ēriks Upenieks.

Durvis apmeklētājiem tiks atvērtas no plkst. 19:00, koncerta sākums pulksten 20:00. Biļetes uz pasākumu nopērkamas Biļešu Paradīzes kasēs un pasākuma norises vietā pirms koncerta.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV