Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Teātra bārs izsludina konkursu mūziķiem par dalību Summer Sound Liepāja

EasyGet.lv, 25.02.2013. 15:19

Teātra bārs otro gadu sadarbībā ar Summer Sound Liepāja rīko konkursu mūziķiem "Izcīni savu vietu uz Teātra Bāra skatuves festivālā Summer Sound Liepāja 2013", informē Inese Grīnberga. Mūziķu konkurss norisināsies ceturtdienās no 14. marta līdz 30. maijam Teātra bāra telpās.
Teātra bārs izsludina konkursu mūziķiem par dalību Summer Sound Liepāja

Katrā atlases dienā kādai grupai būs iespēja uzstāties un parādīt sevi publikai un žurijai, kā arī cīnīties par iespēju spēlēt festivālā Summer Sound Liepāja uz Teātra Bāra skatuves. Šogad žūrijas sastāvā līdzās ierastajiem žūrijas locekļiem (aktieris un dīdžejs Ģirts Šolis, mūziķi Ingus Baušķenieks un Edgars Šubrovskis) būs mūzikas žurnālists un dīdžejs Uldis Rudaks un Teātra bāra pārstāvis Gatis Krievāns.

Pieteikumus konkursam pretendenti aicināti sūtīt uz bars@teatrabars.lv līdz 5.martam, pievienojot grupas aprakstu, foto, studijas vai demo ierakstu un saiti uz mūzikas profilu.

Foto: Oranžās brībdienas uz Teātra bāra skatuves festivālā Summer Sound Liepāja. Foto (c) Inga Plūme

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV