Otrdiena, 07.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Henrijs, Jete, Henriete;

Sākas biļešu tirdzniecība uz Lanas Del Rey koncertu Rīgā

EasyGet.lv, 06.03.2013. 11:32

14.jūnijā Arēnā Rīga uzstāsies viena no pēdējā gada spožākajām popmūzikas sensācijām un pieprasītākajām mūziķēm Lana Del Rey. Biļetes no 6.marta nopērkamas „Biļešu Serviss” un „Ticketpro” kasēs un internetā.
Sākas biļešu tirdzniecība uz Lanas Del Rey koncertu Rīgā

Stāvvietu biļetes cena publiskajā tirdzniecībā Ls 29, sēdvietas no Ls 30 – Ls 37. Tikai positivus.com reģistrētajiem lietotājiem pirmās 500 stāvvietu biļetes uz koncertu pieejamas lētāk – Ls 27.00.*

Lanas del Rey debijas albums ar tā spilgtāko hitu „Video Games” pārdots vairāk kā 4 miljonu tirāžā. Vizuāli apburošā dziesmu autore un dziedātāja plūkusi virkni svarīgāko mūzikas balvu. Noslēpumainā Lana Del Rey, īstajā vārdā Elizabete Grānta (Elizabeth Grant), ir viena no šī brīža populārākajām amerikāņu alternatīvās popmūzikas izpildītājām. Apburot un saviļņojot teju visu pasauli, Lana Del Rey spīdoši apvieno blūza, soula, indī un džeza mūzikas skanējumus ar pašas sacerētiem dziesmu tekstiem, kas atspoguļo mūziķes apslēptākās emocijas un izjūtas.

*Biļetes reģistrētie lietotāji no rītdienas var iegādāties izmantojot norādīto akcijas kodu: POSITLANA13. Akcijas kods izmantojams visās "Biļešu Serviss" kasēs un internetā www.bilesuserviss.lv. Akcija spēkā, līdz pirmās 500 biļetes tiks izpārdotas.

Foto: Lana Del Rey. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV