Sestdiena, 04.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Viola, Vizbulīte, Vijolīte;

Lanu Del Rey koncertā Rīgā iesildīs igauņu Iiris

Easyget.lv, 03.06.2013. 12:39

Amerikāņu alternatīvās popmūzikas izpildītāju Lanu del Rey koncertā 14. jūnijā Arēnā Rīga iesildīs Latvijā zināmā Igaunijas dziedātāja, dziesmu autore un aktrise Iiris.
Lanu Del Rey koncertā Rīgā iesildīs igauņu Iiris

Jaunā ziemeļu sintīpopa sirēna izceļas ar oriģinālo un unikālo stilu, kura dēļ bieži tiek salīdzināta ar Bjorku (Björk), Keitu Bušu (Kate Bush), Regīnu Spektori (Regina Spektor) un Florence and The Machine. Mūzikas izdevums NME rasturo Iiris kā “fascinējoši savāda skanējuma izpildītāju ar alternatīvā roka piegaršu un drosmīgu vokālu”. Sava koncerta laikā hipnotizējošā un fascinējošā vokāla īpašniece var būt reizē gan dominējoša, gan agresīva, gan arī maiga un sirsnīga. Pērn Iiris izdevusi savu debijas albumu “The Magic Gift Box”.

Kā iepriekš ziņots, 14. jūnijā Arēnā Rīga uzstāsies pēdējā gada spožākā popmūzikas sensācija un viena no pieprasītākajām mūziķēm Lana Del Rey. Debijas albums ar tā spilgtāko hitu „Video Games” pārdots vairāk nekā 4 miljonu tirāžā. Vizuāli apburošā dziesmu autore un dziedātāja plūkusi virkni svarīgāko mūzikas balvu. Gluži kā spoža un nevaldāma zvaigzne Lana Del Rey apžilbina un satrauc - viņas daiļradē un personā šķietami apslēpts kas mistisks, intriģējošs un neizdibināms.

Koncerta biļetes nopērkamas Biļešu Serviss un TicketPro kasēs, kā arī internetā. Stāvvietu biļetes cena Ls 29. Sēdvietas no Ls 30 – Ls 37.

Foto: Iiris. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV