Otrdiena, 07.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Henrijs, Jete, Henriete;

Lienes Brikouskas dziesmai “Sapņu pilsēta” tapis videoklips

easyget.lv, 15.03.2013. 15:21 | komentāri (4)

Ceturtdien, 14. martā, klubā „Coyote Fly” Mūzikas Video Kanāls prezentēja dziedātājas Lienes Brikouskas jaunāko veikumu savā solomākslinieces karjerā – videoklipu dziesmai “Sapņu pilsēta”.
Lienes Brikouskas dziesmai “Sapņu pilsēta” tapis videoklips

Skaņdarba autors ir grupas „A-Europa” līderis Artūrs Duboks, savukārt videoklips, gluži tāpat kā visi iepriekšējie, tapis sadarbībā ar radošo apvienību „Moodwork” . Videoklipa producents ir Mūzikas Video Kanāls.

Savu īpašo vakaru Liene Brikouska atzīmēja kolēģu un draugu lokā. „Vēlos pateiktu lielu paldies visiem, kuri atrodas šajā telpā. Man varbūt nav paši stilīgākie un ievērojamākie draugi, bet viņi visi ir īsti. Un īsti draugi ir liela vērtība. Man viņu ir tik, cik uz vienas rokas pirkstiem var saskaitīt. Paldies jums!” atklājot pasākuma oficiālo daļu, sanākušos uzrunāja dziedātāja. Turpmākajā vakara gaitā dziedātāja ļāva runāt mūzikai. Klātesošos ar enerģisku priekšnesumu priecēja Lienes Brikouskas skatuves partneris – abiem nesen tapusi jauna dziesma – Markuss Riva, TV šovā „OKartes skatuve” iegūtā draudzene – „brīnišķīga meitene ar fantastisku balsi” Marta Ritova un mūziķis Andris Kivičs, kurš speciāli Lienei radīja dziesmu “Kailums”. Pēc tam uz skatuves kāpa pati svinību „vaininiece” un izpildīja divas kompozīcijas.

Vakara gaidītākais notikums un kulminācijas brīdis bija dziesmas “Sapņu pilsēta” videoklipa prezentācija. “Sapņu pilsēta” ir stāsts par mūsdienu sievieti, kura pati spēj veidot savu ceļu, patstāvīgas sievietes himna, tādēļ videoklipa centrālā figūra, protams, ir pati Liene Brikouska. Noslēpumaina un koķeta, trausla un spēcīga – tik dažādos tēlos iejutās dziedātāja. Klipa filmēšana ilga četras dienas un, kā saka Liene Brikouska, „katra no tām bija kā pārsteigums, jo liktenis mani saveda kopā ar brīnumainiem cilvēkiem. Katrs no viņiem jaunajā videoklipā ir ielicis savu artavu. Varētu sacīt, ka kopā mēs šo sapņu pilsētu uzbūvējām.”

„Man bija prieks sadarboties ar Lieni. Es domāju, ka rezultāts ir labs, un vēlu veiksmi – lai dziesma ierindojas visu radio čartu virsotnēs un arī videoklips ieņem tikai augstākās pozīcijas,” ar laba vēlējumiem neskopojās dziesmas autors Artūrs Duboks.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV