Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Liene Brikouska un Hygs prezentē jaunu dziesmu „27”

Easyget.lv, 29.04.2013. 16:28

Dziedātāja un radio Capital FM ētera balss Liene Brikouska sadarbībā ar muzikālo apvienību Hygs laiž klajā jaunu dziesmu „27”.
Liene Brikouska un Hygs prezentē jaunu dziesmu „27”

Kā min pati dziedātāja: „daudzu cilvēku dzīvēs liela nozīme tiek piešķirta skaitļiem, es pat teiktu maģiskiem skaitļiem, piemēram, septiņniekam – 7 dienas nedēļā, 7 pasaules brīnumi, 7 krāsas varavīksnē. Kopā ar puišiem no muzikālās apvienības „Hygs” radījām dziesmu par maģisko skaitli 27. Pēdējos gados ap to aizvien biežāk veidojas dažādas leģendas saistībā ar mūziķiem un viņu dzīvēm. Tā ir dziesma par maģisko gada skaitli, ko spēj pārkāpt ne visi mūziķi. Grūti pateikt, tā ir sagadīšanās vai arī maģija, bet, strādājot pie dziesmas „27” ieraksta, mēs atradāmies Blaumaņa ielā 27. Šis skaitlis ir nozīmīgs arī mums, ar to viss sākās un to nepieciešams pārkāpt. Šī ir dziesma, kas man pašai visvairāk patīk, tajā iekšā ir visa mana sirds. Es ceru, ka to sajutīs arī klausītāji!” 

Liene Brikouska sadarbību ar „Hygs” puišiem uzsāka 2012.gada vasarā, kad tapa pirmais sadarbības projekts un tika izdots singls „Paga.”

Līdz ar singlu „27” tiek prezentēts arī videoklips:

Apvienība „Hygs” dibināta 2012.gada pavasarī, tajā darbojas divi mūziķi – Aleksandrs Solovjovs, kurš spēlē bungas, sintezatoru un dzied, kā arī Mouse (Dmitrijs Borisenkovs) – vokāls, ģitāra un sintezators. Grupas izveidē piedalījies ar producents Aleksandrs Volks. 2012. gadā vasarā grupa nospēlēja savu pirmo koncertu festivālā „Summer Sound” Liepājā. „Hygs” ir eksperimentālais indie – pop duets un nāk no Rīgas.

Grupas „Hygs” puiši par singlu „27” un sadarbību ar Lieni Brikousku: „Pēc pirmā mūsu singla „Paga” laišanas klajā radās ideja, ka jāveido vēl kāda kopīga dziesma ar Lieni, ko arī veiksmīgi realizējām. Mūsu dziesma „27” izdevusies ļoti samtaina un patīkama. To iespējams atskaņot gan no rīta modinātājpulksteņa signāla vietā vai arī vēlā nakts stundā, skumīgā noskaņojumā baudot vīna glāzi.”

Liene Brikouska nesen laida klajā skaņdarbu ar nosaukumu „Sapņu pilsēta”, kas veidots sadarbībā ar Artūru Duboku.

Apvienība „Hygs” pašlaik darbojas pie mini albuma izstrādes, kā arī veido dziesmu kopā ar grupu “Auļi”.

Foto: Hygs. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV