Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Marta Ritova laiž klajā dziesmas „Mainiet vārdus” video

Easyget.lv, 11.04.2013. 10:57

Jaunā dziesmu autore un dziedātāja Marta Ritova „Latvijas Mūzikas Ierakstu Gada balvas” ceremonijā pirmo reizi publiski izpildīja savu jauno dziesmu „Mainiet vārdus”, bet no šodien dziedātāja piedāvā noskatīties dziesmas video.
Marta Ritova laiž klajā dziesmas „Mainiet vārdus” video

Galerijas:

Trešdien Arhitektu namā Vecrīgā draugu, atbalstītāju un ģimenes lokā notika dziesmas „Mainiet vārdus” video pirmizrāde. Pasākumu vadīja dziesmas teksta autors Toms Barons-Lūķis. Pasākuma īpašais viesis bija dziedātājs Ivo Grīsliņš-Grīslis. Arī pati Marta sniedzu priekšnesumu uz improvizētās skatuves.

Videoklips veidots kopā ar jaunajiem video māksliniekiem Ritvaru Bluku un Dāvi Zelčānu, ar kuriem Martai bijis viegli sastrādāties. „Uzreiz sapratām, ka esam uz viena viļņa, tāpēc šis noteikti nav pēdējais mūsu kopdarbs. Galvenais videoklipa mērķis bija vēl stiprāk uzsvērt dziesmas „Mainiet vārdus” domu, šajā gadījumā ar simboliem - mūžīgās dzīvības simbolu - koku, un klavierēm - kā mūsu dvēseles tumšo pusi..” piebilst Marta.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV