Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Casiokids koncertu iesildīs pašmāju Galaxy Bosons

Easyget.lv, 17.04.2013. 12:46

27. aprīļa Casiokids koncertu koncertzālē Palladium iesildīs pašmāju eksperimentālā un progresīvā popgrupa Galaxy Bosons.
Casiokids koncertu iesildīs pašmāju Galaxy Bosons

Eksperimentus mīlošā pašmāju grupa Galaxy Bosons ar nepiespiestu vieglumu un neeksistējošu atbildības sajūtu pret jelkādu no pasaulē sastopamajiem stiliem rada spilgtu un enerģisku elektronikas piesātinātu mūziku. Grupas stils nav viennozīmīgs – no elektropopa līdz drum’n’bass un pat dubstep, iekļaujot repertuārā arī liriskas dziesmas. Paši grupas dalībnieki savu stilu dēvē par progresīvo popmūziku.

Galaxy Bosons sastāvā muzicē Aleksandrs Volks, Pēteris Asbahs un Tarass Kuzmenko. Galvenais muzikālo eksperimentu vaininieks ir grupas vokālists, skaņu režisors un producents Aleksandrs Volks, kurš gan dzīvo, gan strādā savā studijā, kurā ierakstus ir veikuši arī tādi mākslinieki kā Gustavo, re:public un Prāta vētra.

„Mēs Aleksandru pazīstam vismaz gadus piecus, kad pie viņa studijā rakstījām albumu „Tur kaut kam ir jābūt” un bijā pozitīvi pārsteigti, cik viņš ir talantīgs. Aleksandrs ir arī līdzautors dažām mūsu dziesmām. Tagad viņam ir sava grupa, kur viņa talants apvienojas ar lielisku enerģiju, kas jūtama koncertos.” saka grupas Prāta Vētra dalībnieki. Savukārt radio DJ Toms Grēviņš uzskata, ka grupas skanējums ir ļoti pārliecinošs un grupas solists Aleksandrs Volks ir ne tikai teicams solists (viņš piedalījies arī Gustavo dziesmā “Everestā”), bet arī viens no labākajiem Latvijas producentiem.

Kā iepriekš ziņots, 27.aprīlī koncertzālē Palladium uzstāsies norvēģu nacionālais lepnums – stilīgā sintpopa apvienība Casiokids. Grupai raksturīgi eksperimenti ar neordināriem mūzikas paņēmieniem, radot ambienti šarmantu un gaisīgu deju mūziku. 

Casiokids ir sintpopa apvienība no klinšainajām Bergenas un Stavangeras pilsētām Norvēģijā. Līdzīgi kā Röyksopp, arī Casiokids eksperimentē ar tipiskajām Skandināvu minimālistiskajām indī un elektro-popa melodijām. Kā viņi paši par sevi saka: “Mēs mēģinam taisīt mūziku, kas ir kaut kur pa vidu starp ABBA, Technotronic un Whigfield.”

Biļetes nopērkamas visās Biļešu Serviss kasēs un www.palladium.lv. Biļetes cena Ls 12.

Foto: Galaxy Bosons. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV