Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Galaxy Bosons laiž klajā jaunu dziesmu „Join Up!”

Easyget.lv, 02.04.2013. 13:57

Eksperimentus mīlošā grupa Galaxy Bosons nāk klajā ar jaunu dziesmu „Join Up!”.
Galaxy Bosons laiž klajā jaunu dziesmu „Join Up!”

Grupa, kurai otrās mājas ir studija, bet grupas vokālistam Aleksandram Volkam pat vienīgās mājas un darbs, varētu atļauties rakstīt un izdot dziesmas kaut katru dienu. Bet puišiem mūzika ir hobijs un ar to nav mērķis nopelnīt vai „netīšām” palikt populāriem. Dziesmas top impulsīvi un katra ir citādāka, uzsver mūziķi. Netiek likti nekādi rāmji un rezultāts ir tāds, kāds tas, sanākot kopā trīs mūziķiem no dažādām paaudzēm un atšķirīgu muzikālo pieredzi, izveidojas dabiski.

Dziesmas „Join Up!” („Pievienojies!”) pamatdoma ir vairot cilvēkos gaišo dzirksti, kas ikvienā no mums dzīvo. Lai gan dažiem tā ir paslēpusies tik dziļi, ka, šķiet, izzudusi pavisam, nevajag atmest cerību un turpināt meklēt.

Galvenais ir nenovērsties vienam no otra un vēl vairāk – palīdzēt, atbalstīt un kopā rast pozitīvo šajā dzīvē.

Koncerta versijā dziesma atšķiras no studijas ieraksta, jo „dzīvo” bungu skanējums un citas ģitāras partijas rada dziesmai citu raksturu. Un tas koncertiem piedod vēl citu, jaunu enerģiju. Tuvākais no grupas koncertiem notiks 6. aprīlī „Omas Briljanta istabā” plkst.22:00 (Rīga, Audēju iela 7).

Grupas dalībnieki: Aleksandrs Volks – vokāls, Pēteris Asbahs – ģitāras, Tarass Kuzmenko – bungas.

Foto: Galaxy Bosons. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV