Otrdiena, 30.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Liāna, Lilija, Alta;

Lietuvas festivāls Galapagai izziņo jaunus māksliniekus

Easyget.lv, 18.04.2013. 10:52

Lietuvas lielākais un senākais festivāls Galapagai 2. un 3. augustā uz gleznainās Zarasai salas uz trīs skatuvēm pulcēs virkni iespaidīgu mākslnieku, tostarp elektroniskās mūzikas pārstāvjus Hadouken! no Apvienotās Karalistes.
Lietuvas festivāls Galapagai izziņo jaunus māksliniekus

Didzioji skatuve īpaši iepriecinās elektroniskās mūzikas cienītājus un kā galvenais mākslinieks uzstāsies grupa no Apvienotās Karalistes - Hadouken!. Uz Didzioji skatuves kāps arī leģendārā lietuviešu grupa BIX un elektroniskās mūzikas grupa Empti.

Uz Feel Free skatuves dzirdēsim Tie Geresni, Timohi un latviešu The Sound Poets.

Uz galvenās skatuves jeb uz Roko natktys uzstāsies grupas Thundertale un Awakening Sun.

Jau iepriekš izziņotas, ka 2. un 3. augustā rokfestivālā Galapagai uzstāsies tādas muzikālas apvienības kā latviešu grupas Instrumenti un Astro’n’out, kā arī Lyapis Trubestkoy, ANTIS, Trendkill Method, Mandragora, Hayley’s Royal Whores, Paralytic, Yoko Mono, Golden Parazyth, The Angelcy, Digital Digital un citi.

Biļetes uz festivālu nopērkamas Biļešu servisa kasēs un internetā: http://www.bilesuserviss.lv/lat/concerts/festivals/visi./?concert=123111. Līdz 19. aprīlim biļetes cena uz divām dienām: 14 LVL

Vairāk informācijas: http://www.galapagai.lt/

Foto: Hadouken!. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV