Otrdiena, 30.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Liāna, Lilija, Alta;

Baltijas mūziķus izaicina cīņai par vietu uz Lietuvas lielākā festivāla skatuves

easyget.lv, 22.04.2013. 15:34

10 gadu jubilejā starptautiskais Lietuvas rokfestivāls Galapagai Roko Naktys uz cīņu izaicina talantīgākās Baltijas valstu mūzikas grupas. Katras valsts uzvarētāji, kuri spēs pierādīt savas un savu fanu spējas, tiks iekļauti festivāla mākslinieku sarakstā.
Baltijas mūziķus izaicina cīņai par vietu uz Lietuvas lielākā festivāla skatuves

Galapagai Roko Naktys šogad noritēs 2. un 3.augustā, saglabājot ierasto norises vietu - Zarasai ezera salu. Lai nosvinētu festivāla 10 gadu jubileju, uzstāšanās Lietuvas lielākajā festivālā ir apsolīta tai mūziķu grupai no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas, kura pierādīs gan savas, gan savu fanu spējas, informē Jveart pārstāve Jurita Krūma.

Cīņai var pieteikties tās mūzikas grupas, kuru sastāvā ir vismaz 3 dalībnieki un kuras, viņuprāt, spēj sniegt neaizmirstamu un eksplozīvu dzīvo uzstāšanos. Izvērtējot iesniegtos pieteikumus, tiks atlasītas sešas labākās grupas, kuras turpinās cīņu par galveno balvu. Katras valsts finālisti tiksies noslēguma koncertā savas valsts galvaspilsētā - 16.maijā Tallinā, 24.maijā Viļņā un 31.maijā Rīgā -, kur koncerta viesi klātienē ar balsošanu noteiks savu vakara uzvarētāju.

Tajā pašā laikā vissīvākā sacensība notiks tieši interneta balsošanas lapā http://rock-distribution.com/battles. Mūziķu faniem būs iespēja pierādīt, ka tieši viņu atbalstītā grupa ir visvairāk pelnījusi sasniegt galamērķi - festivāla Galapagai Roko Naktys spožāko skatuvi. Sacensībās katrā no valstīm būs uzvarējusi mūziķu grupa ar vislielāko punktu skaitu kopvērtējumā, kuru ar līdzvērtīgu svaru veidos koncerta un interneta balsojuma rezultātu summa.

Lai pieņemtu izaicinājumu, mūzikas grupām no Latvijas jāsagatavo pieteikums, iekļaujot:

  • aprakstu par grupu (līdz 500 rakstu zīmēm);
  • hipersaiti uz grupas mūzikas ierakstiem;
  • hipersaiti uz grupas video ierakstiem;
  • atbildi uz jautājumu: “Kāds ir attālums no Rīgas līdz Zarasai ezera salai?”.

Pieteikumi līdz 28.aprīlim plkst. 23:59 jānosūta uz e-pastu battles@rock-distribution.com ar norādi “Gatavi cīņai!”. Informācija par pieteikšanos skatāma http://rock-distribution.com/battles.

Cīņu par Galapagai Roko Naktys skatuvi organizē mūzikas instrumentu vairumtirgotāji Rock Distribution ar vienu no lielākajiem mūzikas instrumentu un skaņu sistēmu ražotājiem Peavey gādību. Konkursu tehniski atbalsta dizaina aģentūra JVeart.

Galapagai Roko Naktys ir starptautisks rokmūzikas un izklaides festivāls, kas ik gadu mūzikas fanus pulcē uz Zarasai ezera salas Lietuvā. Festivāla 10 gadu vēsturi veido dučiem mūziķu, kuru vārdi izskanējuši ne tikai Baltijas, bet arī visas pasaules mūzikas aprindās. Festivālā Latviju savulaik ir pārstāvējuši R.A.P., Opus Pro un Aisha, Triānas Parks, The Hobos, Laime Pilnīga un citi. Šogad festivāls noritēs no 2. līdz 3.augustam, un no Latvijas tajā muzicēs Astro’n’out, Instrumenti, The Sound Poets, Relicseed un Trendkill Method.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV