Trešdiena, 08.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Staņislava, Staņislavs, Stefānija;

Instrumenti izziņo gaidāmā albuma nosaukumu un piedāvā singlu “Heartcore”

Easyget.lv, 30.04.2013. 10:42 | komentāri (3)

Grupa Instrumenti izziņo albuma nosaukumu, singlu un koncertu, ko būs iespējams apmeklēt tikai ar ielūgumiem
Instrumenti izziņo gaidāmā albuma nosaukumu un piedāvā singlu “Heartcore”

Grupas “Instrumenti” otrais studijas albums “Procrastination” tiks izdots 21. maijā, prezentācija notiks Palladium koncertzālē, uz koncertu ieejas biļetes tirgotas netiks, informē grupas menedžments.

Dziesma “Heartcore” grupas “Instrumenti” mājas lapā www.instrumenti.in/heartcore būs pieejama ierobežotu laiku - 48 stundas, sākot no plkst. 9:30. Tikai grupas vietnē būs iespēja lejupielādēt singlu mp3 formātā, noskatīties jauno video, kā arī pieteikties iespējai iegūt ielūgumu uz “Instrumenti” albuma prezentācijas pasākumu.

"Noklausoties "Heartcore" kompozīciju un pārdomājot saturisko vēstījumu, man radās interesants jautājums, kas kļuva par šī videodarba vadlīniju - kas notiktu, ja dziesmas izpildītājus ievietotu horizontā, kuru viņi uzlūko?" komentējot video ideju, stāsta klipa režisors Indriķis Ģelzis.

Amerikāņu mūzikas žurnāls “Filter Magazine” iekļāvis grupas “Instrumenti” jaunāko singlu “Heartcore” 15 dziesmu izlasē, kas visu maija mēnesi tiks atskaņota “Landmark Theatres” ķēžu kinoteātros 21 ASV pilsētā, sasniedzot 2.9 miljonu klausītāju.

www.instrumenti.in/heartcore

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV