Sestdiena, 04.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Viola, Vizbulīte, Vijolīte;

Rīgā viesosies eiropiešu Džastins Bībers

Easyget.lv, 02.05.2013. 16:28 | komentāri (2)

Latviešu fani skaita dienas līdz Ērika Sādes koncertam
Rīgā viesosies eiropiešu Džastins Bībers

Ērika Sādes (Eric Saade) uzstāšanās festivālā Pestivals paredzēta tikai jūlija vidū, bet jau kopš dziedātāja iekļaušanas festivāla mākslinieku sarakstā vairāki latviešu fani šo dienu atzinuši par vasaras nozīmīgāko notikumu.

Zviedru dziedātājs Ēriks Sāde atpazīstamību Eiropā ieguvis pēdējo trīs gadu laikā, kopš piedalīšanās 2011. gada Eirovīzijas dziesmu konkursā, kurā ieguva trešo vietu, izpildot dziesmu „Popular”. Dziesma neilgā laikā ieguva vairākus miljonus skatījumu vietnē Youtube.com, un 2011. gada beigās ietekmīgais popmūzikas portāls popjustice.com šo dziesmu ierindoja trešajā vietā gada labāko popdziesmu sarakstā.

Kopš piedalīšanās Eirovīzijas dziesmu konkursā mākslinieks turpina aktīvi darboties radošajā jomā un drīzumā plāno izdot ceturto studijas albumu ar nosaukumu „Forgive Me”. Papildus neapšaubāmajam mūziķa talantam, Ēriks Sāde izceļas arī ar īpaši uzticīgiem un aktīviem atbalstītājiem – māksliniekam ir vairāki simti fanu lapu sociālajos tīklos Fecebook un Twitter, kuras ik dienu tiek papildinātas ar aktuālāko informāciju.

Dziedātāja fanu pulkā ir arī latvieši, kuri sajūsmu par Ērika Sādes uzstāšanos Rīgā neslēpj jau kopš pirmās dienas, kad festivāla Pestivals organizatori izsludināja šī gada mākslinieku sarakstu. Tāpat sociālajā tīklā Twitter vairāki Latviešu fani izrāda īpašu interesi par jauno mākslinieku un pat skaita dienas līdz Sādes koncerta dienai Rīgā.

zviedru izpildītāja jauno albumu „Forgive Me”plānots izdot šogad. Albuma pirmais singls ar nosaukumu „Coming Home” iznācis 24. aprīlī, un to iespējams iegādāties vietnē iTunes.com.

To, vai jaunais zviedru mūziķis izrādīs tikpat lielu interesi arī par latviešu faniem, būs iespējams noskaidrot 12. un 13. jūlijā, kad mākslinieks viesosies Rīgā, lai kāptu uz populārās mūzikas un kultūras festivāla Pestivals galvenās skatuves. Biļetes uz festivālu nopērkamas jau šobrīd “Biļešu Serviss” tīkla kasēs.

Informācija par festivālu: www.pestivals.lv

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV