Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Pestivals 2013 dīdžeji – Alex Gaudino, Tomcraft un aktuāli vietējie mūziķi

Easyget.lv, 08.05.2013. 09:58

Uz galvaspilsētas festivāla Pestivals 2013 DJ skatuves, šogad sauktas par Captain Morgan skatuvi, pulcēsies kopumā vienpadsmit mākslinieki, tajā skaitā hitu „I’m In Love” un „Destination Calabria” autors Alex Gaudino, informē festivāla organizatoru pārstāve Elīna Štēbele.
Pestivals 2013 dīdžeji – Alex Gaudino, Tomcraft un aktuāli vietējie mūziķi

Jau pagājušā gada festivālā Pestivals uz DJ skatuves uzstājās kopumā astoņi diskžokeji no Baltijas, kā arī viesis no ASV – Dj Latin Prince. Šogad festivāla programmu papildina Alex Gaudino – itāļu mūzikas producents un dīdžejs, kurš nesen izdevis otro studijas albumu. Tas ietver tādus populārus skaņdarbus, kā „What A Feeling”, kura tapšanā Alex Gaudino sadarbojies ar amerikāņu dziedātāju Kelly Rowland, un „I Don't Wanna Dance”, kas savukārt veidots kopā ar grupas Black Eyed Peas dalībnieku Taboo. Festivālā uzstāsies arī pieredzējušais progressive house pārstāvis Tomcraft, Rīgā viesojoties sava jaunākā albuma „20 Years Tomcraft” popularizēšanas turnejas ietvaros.

No vietējiem māksliniekiem festivālā uz Captain Morgan skatuves apmeklētājus priecēs DJ Ai-Va – viens no atpazīstamākajiem Latvijas remiksu un mashup speciālistiem, kas iesildījis tādus urbānā mūzikas virziena pārstāvjus kā Busta Rhymes, Bruno Mars, Wu Tang Clan. Festivālā uzstāsies arī Bogdan Taran - diskžokejs, pazīstams kā radio šova „Dance Box” vadītājs, kopā ar dīdžeju Max Lomov, kas Latvijā labi pazīstams kā elektroniskām mūzikas pasākumu organizators. Bogdan Taran bijis iesildošais mākslinieks mūziķa Paul Van Dyk šovam Rīgā. Dalību festivālā apstiprinājis arī [Ex] da Bass – radio „EHR” raidījuma „Party Service” vadītājs, kurš savā karjerā veiksmīgi sadarbojies ar vairākiem ārzemju māksliniekiem, tajā skaitā dziedātāju Rita Campbell. Viņa remiksu dziesmai „Let Me Love You” uzstāšanās laikā ASV TV šovā izmantojis amerikāņu R’n’B mūziķis Ne-Yo. Šim dīdžejam festivālā pievienosies progressive house pārstāvis DJ Mberg. Tāpat uz Captain Morgan skatuves uzstāsies Dj Saint – populārā elektroniskās mūzikas festivāla Kazantip oficiālais pārstāvis Baltijā, dēvēts par vienu no spilgtākajiem elektroniskās mūzikas producentiem Austrumeiropā.

Šim sastāvam pievienosies vēl citi latviešu mākslinieki - pazīstamais reperis Ozols, kurš drīzumā plāno izdot jaunu studijas albumu, tajā iekļaujot nesenāko singlu „Piemēri”. Šoreiz Pestivals apmeklētājiem Ozols dos iespēju novērtēt savas dīdžeja spējas. Festivālā uzstāsies arī jauno mediju un digitālā mārketinga speciālists Artūrs Mednis, kurš šoreiz stāsies pie plašu atskaņotājiem, un Ksenia Kamikaza, kas klausītājus regulāri priecē lielākajos Latvijas un ārvalstu klubos, savos šovos apvienojot labāko no eksperimentālās elektronikas līdz pat modernajam džezam.

Captain Morgan skatuves dīdžeji papildina kopējo festivāla Pestivals programmu ar jau izziņotām 2 skatuvēm – galveno un roka, kurās uzstāsies tādi aktuāli mākslinieki kā Loreen, Eric Saade, Craig David, Selah Sue un citi. Festivāls norisināsies 12. un 13. jūlijā Mežaparkā, bet biļetes uz pasākumu nopērkamas jau šobrīd „Biļešu Serviss” tīkla kasēs, divu dienu biļetes cena ir 24 lati. Ar festivāla Pestivals 2012 aprocēm vai Pestivals koncertu sesijas drukātajām biļetēm šogad biļetes iespējams iegādāties ar 10% atlaidi.

Vairāk informācijas: www.pestivals.lv

Foto: Artūrs Mednis. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV