Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Scorpions atgriežas Baltijā

Easyget.lv, 08.05.2013. 11:27 | komentāri (1)

Vācu rokeri Scorpions 10. novembrī koncertēs Arēnā Rīga
Scorpions atgriežas Baltijā

Ir aizritējis gads kopš vācu rokgrupas Scorpions veiksmīgi aizvadītās pasaules atvadu koncertturnejas, taču starptautiskos mūzikas žurnālistus joprojām interesē jautājums par grupas atgriešanos. Līdz ar to vācu rokeri, neskatoties uz nogurumu, kas bija izveidojies neskaitāmi intensīvo koncertu programmu un pārbraucienu laikā, nespēj atteikt Austrumeiropas pielūdzējiem un atgriežas ar koncertiem Baltijā.

Grupas Scorpions koncerts Rīgā notiks 10.novembrī Arēnā Rīga, informē aģentūras E.M. Concert pārstāve Kristīne Tjarve. Biļetes pārdošanā no 8.maija plkst. 12:00 Biļešu servisa kasēs un auto uzpildes stacijās Statoil visā Latvijā. Pirmās divdesmit četras stundas visu biļešu cena būs līdz 20% zemāka, sākot no 15 LVL (stāvvietas) un 20 LVL (sēdvietas).

Scorpions piedāvās aizraujošu šovu, izmantojot jaunākās skatuves telpas organizācijas tehnoloģijas, video un gaismas, skaņas efektus, kā arī pirotehniku. Dažu grupas izpildīto dziesmu laikā paaugstinājums, uz kura atradīsies bungas, peldēs virs skatuves kopā ar visām bungām un leģendāro Džeimsu Kotaku (James Kottak).

Grupas Scorpions dibinātājs un ģitārists Rūdolfs Šenkers (Rudolf Schenker) par šovu: „Mēs nespēlējam tāpēc, lai nopelnītu vairāk naudas. Mēs to darām, jo cilvēki vēlas mūs dzirdēt.” Grupas vokālista Klausa Maines (Klaus Meine) vārdiem runājot, klausītājus sagaida patiesi neaizmirstams un maģisks rokmūzikas šovs, kurā tiks atspoguļota visa grupas vēsture. Viss uzvedums pilnībā sastāvēs no rokgrupas slavenākajiem hītiem.

„Šobrīd mēs vēlamies atvadīties no apbrīnojamās Scorpions karjeras, un vēlamies to izdarīt uz augstas nots," vēsta mūziķi. „Mēs esam ļoti pateicīgi, ka pēc tik daudziem gadiem mūzika joprojām ir mūsu kaislība. Tāpēc mēs esam nonākuši pie vienbalsīga lēmuma, ka Scorpions ir sasnieguši savas muzikālās karjeras virsotni. Ar šiem atlikušajiem šoviem mēs noslēgsim koncertturneju un atvadīsimies no saviem klausītājiem visā pasaulē. Mēs pateicamies visiem mūsu faniem par viņu nezūdošo atbalstu visu šo gadu laikā!"

Grupu Scorpions 1965. gadā dibināja ģitārists Rūdolfs Šenkers. 1969. un 1970. gadu mijā tai pievienojās vokālists Klauss Maine, ar kuru kopā Šenkeram izveidojās veiksmīgs radošs duets. Savas pastāvēšanas laikā Scorpions ierakstījuši 18 studijas albumus un pārdevuši vairāk nekā 100 miljonus albumu kopiju, bet pasaules slavu grupa iemantoja 1978. gadā, kad tika izdots koncertalbums Tokyo Tapes.

Koncertu organizē aģentūra E.M. Concert.

Foto: Scorpions. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV