Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Pestivals programmā - itāļu dīdžejs Alex Gaudino

Easyget.lv, 17.05.2013. 09:36

Uz festivāla Pestivals Captain Morgan skatuves uzstāsies karstasinīgais itāļu dīdžejs Alex Gaudino
Pestivals programmā - itāļu dīdžejs Alex Gaudino

Dziesmu „What a Feeling” un „I’m In Love (I Wana Do It)” autors Alex Gaudino, kas ieguvis stabilu vietu Eiropas labāko dīdžeju sarakstā, šovasar sniegs uzstāšanos deju mūzikas cienītājiem Latvijā, viesojoties festivālā Pestivals, kas 12. un 13. jūlijā notiks Mežaparkā, informē festivāla organizatoru pārstāve Elīna Štēbele.

Mūziķis Alex Gaudino tiek uzskatīts par vienu no Itālijas labākajiem elektroniskās mūzikas žanra pārstāvjiem, kam izdevies iekarot Eiropas klausītāju sirdis. Šovasar mākslinieks solās atvest arī uz Latviju mazliet Itālijas saules un karstasinības.

Alex Gaudino savu radošo darbību uzsācis jau pirms divdesmit gadiem, bet īpašu popularitāti ieguvis 2006. gadā pēc tam, kad izlaidis vienu no savām populārākajām dziesmām „Destination Calabria”. Šis skaņdarbs ieguva necerēti lielu atpazīstamību visā Eiropā un ierindojās mūzikas aptauju pirmajos desmitniekos deviņās valstīs. Kopš tā laika Alex Gaudino vārds regulāri turpina parādīties Eiropas labāko dīdžeju sarakstos un lielāko elektroniskās mūzikas notikumu aprakstos.

Līdz šim talantīgais itāļu dīdžejs izdevis divus studijas albumus, kas ietvēruši tādus deju grīdu grāvējus kā „I’m In Love (I Wana Do It)” un „Watch Out”, kā arī pēdējā laika populāro hītu „What a Feeling”, kuras vokāla daļu izpilda plaši pazīstamā amerikāņu talantu šova „X-Factor” tiesnese un dziedātāja Kelly Rowland.

Alex Gaudino uz festivāla Pestivals Captain Morgan skatuves uzstāsies jau pasākuma pirmajā dienā, bet DJ skatuves kopējo mākslinieku sarakstu veido tādi pazīstami deju mūzikas producenti un izpildītji kā DJ Tomcraft no Vācijas, Bogdan Taran un [Ex] da Bass no Latvijas un citi mākslinieki. Šogad festivāls Pestivals norisināsies divu dienu garumā 12. un 13. jūlijā Mežaparkā, un biļetes uz pasākumu nopērkamas jau šobrīd „Biļešu Serviss” tīklā.

Vairāk informācijas: www.pestivals.lv

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV