Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Britu mūziķis Timotijs Houlhauss atgriežas Latvijā

Easyget.lv, 20.05.2013. 14:54

No 22. līdz 30. maijam Baltijas valstīs, tostarp Latvijā, ar vairākiem koncertiem atgriežas britu mūziķis Timotijs Houlhauss, informē ULVE Agency pārstāvis Sandis Baumanis.
Britu mūziķis Timotijs Houlhauss atgriežas Latvijā

Timotijs Houlhauss jeb TCH savu muzikālo ceļu aizsācis pagājušā gadu desmita sākumā Lielbritānijas ostas pilsētā Portsmutā. Tālāk sekojošā solo darbība iezīmējusi dažādus sadarbības projektus un muzikālos meklējumus, kas savu interešu lokā stiepjas no trokšņu mūzikas kolāžām un lauku ierakstiem līdz pat minimālisma noskaņu kompozīcijām, un atspoguļojas līdz šim izdotos trīs “pilnmetrāžas” albumos. 2010. gada septembrī piedalījies neatkarīgās kultūras festivālā Incubate Nīderlandē, kā arī aizvadījis vairākkārtējus Eiropas koncertbraucienus.

Viņa veikumu kādā no intervijām kā vienu no viņasprāt mūsdienu ievērojamākajiem izpildītājiem atzinusi Ņujorkas no wave leģendas grupas Swans kādreizējā dalībniece un vokāliste Džarbo.

Koncertu virkne tiks atklāta 22. maijā ar uzstāšanos Teātra Bārā Rīgā, kas būs īpaša ar to, ka plānota kā vienīgā Houlhausa dziesminieka atzaram. Tajā iespējams saskatīt arhetipisku blūza mūziķa tēlu - izstumtu no pareizās sabiedrības un iekšējo dēmonu apsēstu. Savukārt 24. maijā viņš sniegs uzstāšanos radošajā telpā 309. kabinets Valkā. Turpretī noslēdzošie koncerti notiks 29. maijā kultūras centrā Melno Cepurīšu Balerija Jelgavā un 30. maijā bārā Chomsky Rīgā.

http://www.timholehouse.com

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV