Svētdiena, 28.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Terēze, Gundega;

Galapagai iepazīstina ar britu grupu Hadouken!

Easyget.lv, 22.05.2013. 13:39

Galapagai festivālā nozīmīgāko priekšnesumu uz Didzioji skatuves sniegs grupa Hadouken! no Apvienotās Karalistes
Galapagai iepazīstina ar britu grupu Hadouken!

Galapagai festivāls arī šogad pulcēs skatītājus pie trim skatuvēm - Roko Naktys, Feel Free un Didzioji.Vieni no festivālā gaidītākajiem viesiem ir britu grupu Hadouken!, kas uzstāsies uz uz Didzioji skatuves, informē Galapagai 2013 pārstāve Latvijā Kristīne Komarovska.

„Galapagai festivālā šis ir pirmais tik ievērojamais vārds. Mēs priecājamies, ka Hadouken! ir pieņēmuši mūsu uzaicinājumu uzstāties Zarasā. Mēs arī ceram, ka vēl dažas citas sarunas noritēs veiksmīgi un spēsim mūsu fanus pārsteigt vēlreiz,“ saka Galapagai producents Aļģirds Barniskis Bleka.

Grupa Hadouken! dibināta dienā, kad Līdsas universitātes gaiteņos sastapās Džeimss Smits un Daniels „Pilau“ Raiss un nolēma izveidot savu skaņu ierakstu studiju. Viņi sāka rakstīt dziesmas un tās ieskaņot, un 2007. gada februārī divas dziesmas laida klajā vinila ierakstos. Viena no dziesmām „That Boy That Girl“ puišiem no Līdsas atnesa lielu popularitāti.

„Manuprāt, pēdējo piecu gadu laikā mēs ik dienu esam strādājuši vaiga sviedros,“ saka grupas galvenais solists Džeimss Smits.

Tas attaisnojas, un kritiķi uzslavas netaupa. Viņi apgalvo, ka Hadouken!, kas radīja autentisku basu kultūru, ir grupa, kas prot radīt īpašu atmosfēru. Līdzīgi Prodigy, kas popularitāti ieguva 90. gados, Hadouken! veido paši savu kultūru un savu fanu bāzi. Grupa ir labs piemērs tam, kā alternatīvās mūzikas izpildītāji var sasniegt augstākās virsotnes. Galvenais, ko var pateikt par Hadouken! – tā ir pareizā grupa paraizā laikā un pareizā vietā. Interesanta detaļa: grupas nosaukums ņemts no video spēles „Street Fighters“, kurā īpaša veida uzbrukums tiek saukts par „Hadouken“.

Galapagai festivāls norisināsies 2. un 3. augustā Zarasas salā, 30km attālumā no Daugavpils.

Biļetes uz festivālu iespējams iegādāties “Biļešu Servisa” kasēs http://www.bilesuserviss.lv/lat/concerts/festivals/visi./?concert=123111. Biļetes cena tikai 16 LVL, ar ISIC – 15% atlaide.

Festivāla mājaslapa: http://www.galapagai.lt/

Sociālie tīkli:
Vairāk informācijas: http://www.draugiem.lv/galapagai/
Facebook : https://www.facebook.com/pages/Galapagai-Festival-Latvia/252635131541149
Twitter: https://twitter.com/Galapagai2013

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV