Svētdiena, 28.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Terēze, Gundega;

Atcelts ansambļa Anonymous 4 koncerts Rīgas festivālā

Easyget.lv, 31.05.2013. 16:07

Uz koncertu Rīgas festivālā nevarēs ierasties vokālais kvartets no ASV Anonymous 4 – solistes Rutas Kaningemas (Ruth Cunningham) veselības stāvokļa dēļ, tāpec grupa izlēmusi atcelt plānoto Eiropas turneju.

Rīgas festivāls informē, ka tiek atcelts koncerts “Viduslaiku dziedājumi”, kas bija plānots Sv. Pētera baznīcā 6. jūnijā plkst. 20.00.

Koncerta “Viduslaiku dziedājumi” biļešu īpašnieki naudu par biļetēm var saņemt Biļešu Paradīze kasēs. Rīgas festivāls atvainojas par neērtībām sakarā ar koncerta atcelšanu, kā arī aicina apmeklēt citus festivāla koncertus.

Jau trešo gadu vasaras sākumu Rīgā ieskandinās vērienīgākais klasiskās mūzikas notikums Baltijā – Rīgas festivāls. Kļuvis par lielisku tradīciju, ko novērtē gan daudzi rīdzinieki, gan pilsētas viesi, Rīgas festivāls šogad notiks no 3. līdz 20. jūnijam, pulcējot izcilākos Latvijas un pasaules māksliniekus. Koncertos dzirdēsim mūsu izcilos mūziķus Vestardu Šimkus un Baibu Skridi, Lielās mūzikas balvas 2012 laureāti akordeonisti Kseniju Sidorovu, Latvijas Radio kori un valsts akadēmisko kori “Latvija", Latvijas sitaminstrumentu zvaigznes, kanādiešu mecosoprānu Mišu Brigergosmani, publikas iemīļoto dziedātāju Renāru Kauperu, Lietuvas Nacionālo simfonisko orķestri u. c. Biļetes uz Rīgas festivāla koncertiem pieejamas visās “Biļešu paradīzes” tirdzniecības vietās un internetā www.bilesuparadize.lv. Plašāka informācija: www.rigasfestivals.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV