Trešdiena, 01.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ziedonis;

Blūza svētki 2013

Easyget.lv, 18.06.2013. 15:02

27. jūlijs, Sigulda
Blūza svētki 2013

27. jūlijā Siguldas pilsdrupu estrādē notiks ceturtie Blūza svētki, uz festivāla skatuves pulcējot blūzmeņus no ASV, Holandes, Igaunijas, Itālijas, Lielbritānijas, Lietuvas, Zviedrijas un Latvijas

Festivāla programma īsumā:

Plkst. 15:00 Blūza svētkus tradicionāli uzsāks III Latvijas Blūza konkursa finālistu koncerti. No plkst. 18:00 uz festivāla skatuves kāps saksofona un blūmīzera guru no ASV — Jimmy Z kopā ar savu komandu Z Tribe no Itālijas, kopīgā projektā Deivert/Belkin Band savus talantus ir apvienojuši Lietuvas mūziķi veterāna Aleksandra Belkina vadībā un amerikāņu izcelsmes zviedru blūzmenis Bert Deivert, 21 gadu jaunais Krissy Matthews no Lielbritānijas kopā ar savu Krissy Matthews Band, The Juke Joints no Holandes, Andres Roots Roundabout no Igaunijas. Festivālu noslēgs Jam Session.

Biļetes

Biļetes var nopirkt Biļešu servisa interneta veikalā un 200 tirdzniecības punktos Latvijā. Biļetes cena iepriekšpārdošanā — Ls 8, pasākuma dienā — Ls 12. Mūzikas skolu audzēkņiem – ieeja Blūza svētkos bez maksas. ISIC kartes īpašniekiem biļetes būs pieejamas ar atlaidi. Siguldas ID karšu īpašniekiem līdz 1. jūlijam ir iespējams iegādāties biļeti par īpašu cenu - Ls 4. Biļetes nopērkamas Siguldas pilsētas kultūras namā, Pils ielā 10.

Nokļūšana:

Maršrutā Rīga-Sigulda-Rīga tiks norīkoti autobusi. Biļetes būs pieejamas tikai iepriekšpārdošanā, kas tiks uzsākta 1. jūlijā.

Vairāk par festivālu: www.bluesfest.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV