Trešdiena, 01.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ziedonis;

Shine Cafe 2013

Easyget.lv, 27.06.2013. 14:37

5. - 6. jūlijs. Liepāja
Shine Cafe 2013

5. un 6. jūlijā Liepājas pludmalē notiks starptautiskais brīvdabas elektroniskās mūzikas festivāls Shine Cafe 2013.

Shine Cafe 2013 būs 34 stundu Open Air festivāls, kurā elektroniskās mūzikas cienītāji varēs izbaudīt vairāku mūzikas stilu apvienojumu – tech house, techno, progressive house, break beat, drum’n’bass, dubstep, funk, jazz un citus priekšnesumus. Uz piecām skatuvēm uzstāsies vairāk nekā 50 dīdžeju un grupas no Vācijas, Nīderlandes, Krievijas, Gruzijas, Igaunijas, Lietuvas un Latvijas.

Programma īsumā:

Festivālā uzstāsies leģendārā grupa Zodiaks, Oriola Live (LV), DJ Krumbs (NE), Rise & Alex O (LV/IT), Moon Disco (LT), Hanna (RU), Ksenia Kamikaza & Platz Fur Tanz (LV), Minimal.lt Showcase (LT), Funky Breakout (LV), grupas Pienieņu vīns, Riga Metro, Funcoolio (LV) u.c.

Šogad apmeklētāji varēs baudīt mūzikas stilu dzudzveidību uz vairākām skatuvēm – uz lielās Open Air skatuves, kluba Pulkvedis – Funky Breakout teltī, bāra Fiesta teltī, uz jauno un talantīgo dīdžēju skatuves Open Stage un uz Live Art skatuvas, kas ir šī gada jaunums.

Biļetes

Biļetes nopērkamas Biļešu servisa kasēs. Biļetes cenā ir iekļauta ieeja pasākumā un vieta telšu pilsētiņā, kas atrodas blakus festivāla teritorijai. Ieejas maksa 8-12 Ls.

Festivāla Shine Cafe 2013 mājaslapa http://www.shinecafe.lv/

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV