Trešdiena, 01.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ziedonis;

Sākas biļešu tirdzniecība uz Depeche Mode koncertu Rīgā

Easyget.lv, 01.08.2013. 09:28

Slavenā britu apvienība jaunās koncertturnejas ziemas posma ietvaros uzstāsies “Arēnā Rīga” nākamā gada 2. martā
Sākas biļešu tirdzniecība uz Depeche Mode koncertu Rīgā

No šodienas, 1. augusta, pārdošanā ir pieejamas biļetes uz “Depeche Mode” koncertu Arēnā Rīga nākamā gada 2. martā, informē Koncertaģentūra FBI. Biļetes nopērkamas internetā www.ticketpro.lv un “Ticketpro” biļešu kasēs TC “Galleria Riga”, “Spice”, “Sky&More”, “Domina Shopping”, “Rīga Plaza”, “Olimpia”, “Maxima XX”, “Maxima XXX”, “Rimi “Valdemārs””, “Rimi “Alfa””, “Rimi” Pulkveža Brieža ielā, “Rimi” Stirnu ielā, “Rimi “Galerija Azur”” informācijas centros u.c.

Biļešu cenas: stāvvieta – Ls 30, fanu zonas biļete – Ls 59, sēdvietu cenas – no Ls 30 līdz 50.

“Depeche Mode” jaunā turneja lepojas ne vien ar fenomenāliem pārdošanas rezultātiem, bet arī ar cildinošām atsauksmēm par grandiozo šovu. Kā žurnālam “Rolling Stone” intervijā atzīst Martins Gors (Martin Gore), albuma “Delta Machine” popularizēšanas turnejas šovi ir vieni no garākajiem, kādus grupa līdz šim spēlējusi - koncerts ilgst aptuveni divas stundas un piecpadsmit minūtes.

“Mēs to dēvējam par labu kokteili. Šovā ir iekļautas gan kompozīcijas, kas ir kā saldais ēdiens ilggadējiem “Depeche Mode” faniem, gan dziesmas no jaunā albuma. Turklāt mums patīk tās miksēt - piemēram, pēc agrīnajiem “Shake the Disease” un “Policy of Truth”, iepludinot pa dziesmai no “Delta Machine”. Jāsaka, ka esam trāpījuši desmitniekā, jo publikai šāds kokteilis garšo,” smejas Martins Gors.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV