Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Top jauns koncertiestudējums “Cabaret Palladium”

Easyget.lv, 26.08.2013. 09:45

Decembrī populārā koncertiestudējuma “Cabaret” izrādes notiks koncertzālē “Palladium”.
Top jauns koncertiestudējums “Cabaret Palladium”

Abi - gan notikums, gan vieta šogad ir jubilāru statusā. - Projektam “Cabaret” šī būs desmitā sezona, bet kopš kinozāles “Palladium” ēkas atklāšanas ir pagājuši 100 gadi.

Par godu īpašajam notikumam projekta “Cabaret” komanda gatavo greznu, spraigiem pavērsieniem un pārsteigumiem piesātinātu programmu, kuras laikā skatītājiem būs iespēja novērtēt gan jaunas radošās vēsmas (1.daļā), gan arī pakavēties atmiņās un nobaudīt jau zināmus, “Cabaret” 10 gadu laikā rādītos spilgtākos priekšnesumus jaunā izpildījumā (2.daļā).

Pēc vērienīgajiem “Sapņu fabrikas” iestudējumiem no 2003. gada līdz 2008. gadam, kamerizrādes “Cabaret Piccolo” (2010) un Cabaret Bombaloo (2012) tika demonstrētas kluba “Artelis. Gandrīz teātris” telpās.

Topošais koncertiestudējums “Cabaret Palladium” no jauna uzņem apgriezienus, piesaistot vairāk māksliniekus un palielinot skatītāju vietu zālē. Ar vērienu tiks atjaunota pirmajos gados panāktā amerikāniskā 30. gadu kabarē greznība un telpiskums, kas organiski saplūdīs ar pēdējos gados izrādēs ienākušo franču kabarē intīmo atmosfēru.

Producents un režisors Viktors Runtulis šogad ir piesaistījis ap 50 cilvēku lielu mākslinieciskā un tehniskā personāla komandu, kas visi kopā gatavo vienu no spilgtākajiem šī gada nogales notikumiem.

Kabarē zvaigžņu lomās iejutīsies Aija Vītoliņa, Elza Rozentāle Natha, Dons, kā arī dziedātājs Erkki Otsman no Igaunijas.

Kā ierasts, iestudējumā piedalīsies dažādu skatuves žanru pārstāvji - dziedātāji, mūziķi, dejotāji, aktieri, cirkus mākslinieki, mīmi un arī kāds tautā pazīstams “stāvizrāžu” vadītājs. Krāšņo un akrobātisko horeogrāfiju veido horeogrāfi Elīna Breice, Dmitrijs Gaitjukevičš un Guntis Spridzāns. Pie muzikālā noformējuma strādā “Cabaret Palladium” orķestris Mārča Auziņa vadībā.

Iestudējuma organizatori sola daudz pozitīvu pārsteigumu un reizei pa kādai jautrai provokācijai. Arī šogad „Cabaret Palladium” vakara līksmība nebeigsies pēc izrādes otrās daļas, bet tā pāraugs ballītē līdz pat 3.00 naktī.

Par ēdieniem un dzērieniem šogad gādās restorāns “Vairāk Saules”.

Galdiņu rezervācija – www.bilesuparadize.lv

Biļešu cenas no Ls 40.00 – Ls 50.00 (cenā ietilpst vīna glāze un uzkodas).

Kolektīvos pieteikumus lūdzam sūtīt uz e-pasta adresi virusart@inbox.lv.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV