Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Swans meklē līdzekļus jauna albuma ierakstam

Atis Žagars, 16.10.2013. 15:31

Grupa Swans ziedotāju vārdus sola iekļaut pateicību sarakstā, piedāvā VIP ieejas karti un speciāli sarakstītu dziesmu
Swans meklē līdzekļus jauna albuma ierakstam

Ņujorkas post-punk apvienība Swans, kas tikai pirms gada izdeva kritiķu ārkārtīgi augstu novērtēto albumu „The Seer”, jau šobrīd strādājot pie jaunas plates. Lai savāktu līdzekļus jaunā albuma izdošanai, Swans piedāvā koncertierakstu „Not Here / Not Now”, ko limitētā daudzumā iespējams pasūtīt leibla Young God Records mājaslapā. Ieraksti tapuši grupas pēdējās turnejas koncertos Barselonā un Melburnā, tur iekļautas arī divas akustiskas demo versijas dziesmām no jaunā albuma. Turklāt katru koncertieraksta vāciņu personīgi parakstījis grupas līderis Maikls Džirā.

Taču tas vēl nav viss. Apmaiņā pret zināmu naudas summu (cenas svārstās no 100 līdz 500 dolāriem, atkarībā no piedāvājuma) Swans ir gatavi uzdāvināt parakstītu jauno plati, kad tā tiks izdota, albuma vāciņā pievienot jūsu vārdu pateicību sarakstā, VIP ieejas karti un tikšanos ar grupas dalībniekiem kādā no koncertiem nākotnē, kā arī – pats interesantākais – speciāli jums sarakstītu dziesmu, ko uz akustiskās ģitāras izpildīs Maikls Džirā. Lai tiktu pie šādas ekstras, ir jāpārskaita grupai 500 dolāri. Dziesma būšot „īsa un vienkārša”, toties tajā būs iekļauts pircēja vārds un/vai radinieku vārdi, kā arī pateicība.

Plānus par jauno albumu Džirā nodēvējis par „ļoti ambicioziem”, piebilstot: „Mūsdienās katrs albums var būt arī pēdējais. Ja tā tas notiks šajā gadījumā, gribētu, lai albums attaisno uz tā liktās cerības”.

Teksasā topošo albumu paredzēts izdot 2014.gada pavasarī.

Grupas ierakstu leibla mājas lapa: http://shop.younggodrecords.com/not-here-not-now-handmade-release

Foto: Swans koncertē VEF kultūras pilī 2011. gada maijā. Foto (c) Anrijs Požarskis

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV