Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Uz Hurts koncertu Rīgā pieejamas papildu biļetes

Easyget.lv, 24.10.2013. 09:36

4. novembrī Arēnā Rīga sava jaunākā albuma “Exile” tūres ietvaros uzstāsies Mančestras grupa Hurts. No ceturtdienas, 24.oktobra, pārdošanā nonāk papildu biļetes.
Uz Hurts koncertu Rīgā pieejamas papildu biļetes

Rīgā grupa ieradīsies no Tallinas, līdzi vedot savu gaismas un skaņu aparatūru, kā arī iespaidīgu šovu, ko nodrošinās papildu mūziķi, dejotājas un video efekti, vēsta L Tips Agency pārstāve Maija Tomkalne.

Otrdien, 22.oktobrī, noslēdzās pieteikšanās konkurss Hurts Baltijas koncertu iesildītājiem – grupām vai solistiem. Patlaban mūzikas industrijas profesionāļu žūrijas katrā no Baltijas valstīm veic trīs potenciālo iesildītāju atlasi, lai gala vārdu nodotu Hurts menedžmentam. Pirmdien, 28.oktobrī, kļūs zināns uzvarētāja vārds.

Grupu Hurts 2009.gadā Mančestrā nodibināja vokālists Teo Hačkrafts un taustiņinstrumentālists Adams Andersons. Dueta debijas albums “Happiness” iznāca 2010.gada septembrī un drīz vien kļuva par patiesu mūsdienu sensāciju, jo seši singli no viena vienīga diska - Wonderful Life, Better Than Love, Stay, Sunday, All I Want For Christmas Is New Year's Day un Illuminated - pabija dažādu Eiropas topu augšgalā. Albums ieguva Zelta statusu Lielbritānijā un Austrijā, bet Platīna – Vācijā, kopumā sasniedzot vismaz pirmo desmitnieku 12 Eiropas valstu hitparādēs. Pārdoto kopiju skaits pārsniedz vienu miljonu.

Šī gada 8.martā klajā nāca ilgi gaidītais Hurts otrais albums “Exile”, jau pirmajā nedēļā sasniedzot britu topa 9.vietu. Latvijas radio rotācijas topā singls Miracle vairākas nedēļas ierindojies pašā augšgalā.

Biļetes iepriekšpārdošana “Biļešu serviss” tirdzniecības vietās un www.bilesuserviss.lv.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV