Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Hurts Baltijā iesildīs lietuvieši Golden Parazyth

Easyget.lv, 29.10.2013. 09:22

Par britu grupas Hurts novembra sākumā Baltijas valstīs gaidāmo koncertu iesildītājiem izraudzīta apvienīga Golden Parazyth no Lietuvas
Hurts Baltijā iesildīs lietuvieši Golden Parazyth

Izsludinātajā konkursā visu trīs Baltijas valstu mūzikas eksperti un grupas Hurts menedžments vienprātīgi par labākajiem atzina lietuviešu apvienību Golden Parazyth, informē L Tips Agency pārstāve Maija Tomkalne.

2005. gadā uzrodoties it kā no nekurienes, Golden Parazyth ātri vien kļuva par vienu no interesantākajām un kritiķu atzītākajām lietuviešu jaunās elektroniskās mūzikas ēras formācijām. Sākoties kā viena cilvēka projekts, patlaban tas pārtapis duetā, ko veido divi mūziķi, kas slēpjas aiz saīsinājumiem GP un K@.

Grupas muzikālo stilu būtu grūti raksturot ar vienu vārdu vai piesaistīt to kādam noteiktam virzienam. Viņu muzikālais rokraksts ir tumšu elektronisku akordu, ambientās un 8 bitu mūzikas, kā arī enerģiska ritma un indīrokam raksturīga paaugsta vokāla organiska saspēle.

Kā uzsver paši GP un K@, katra diena ir kā jauna dziesma, kas pieprasa pašu labāko un izjustāko izpildījumu. Iespējams tāpēc Golden Parazyth pozīcijas Lietuvas mūzikas apritē ar gadiem aizvien vairāk nostiprinās un padziļinās, liecinot, ka tas nav mirkļa vai viena hita projekts. Septiņu gadu laikā duets izdevis trīs pilna apjoma albumus un vienu EP.

Vairāk informācijas par Golden Parazyth iegūstams šeit: https://www.facebook.com/GoldenParazyth/info



Atgādinām, ka Hurts sava jaunākā albums Exile tūres ietvaros uzstāsies Baltijā: 3. novembrī Tallinā, 4. novembrī Rīgā un 6. novembrī Viļņā. Biļetes iepriekšpārdošana uz Rīgas koncertu - Biļešu serviss kasēs un www.bilesuserviss.lv.

Foto: Golden Parazyth . Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV