Piektdiena, 17.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Umberts, Herberts, Dailis;

Roberts Velss Arēnā Rīga sniegs Jaungada lielkoncertu „Rhapsody In Rock”

Easyget.lv, 20.11.2013. 13:45

30. decembrī „Arēnā Rīga” Kauņas simfoniskā orķestra pavadībā uzstāsies pasaulslavenais pianists Roberts Velss
Roberts Velss Arēnā Rīga sniegs Jaungada lielkoncertu „Rhapsody In Rock”

Lai 2013. gadu noslēgtu uz pozitīvas nots, 30. decembrī „Arēnā Rīga” notiks iespaidīgs svētku lielkoncerts. Izskanot leģendāru izpildītāju slavenākajām dziesmām, tostarp „Queen”, „ABBA” un „AC/DC” hitiem, Kauņas simfoniskā orķestra pavadībā uz skatuves kāps pasaulslavenais pianists Roberts Velss (Robert Welss) kopā ar amerikāņu dziedātāju La Gajliu (La Gaylia). Koncertā piedalīsies arī iemīļoti latviešu mūziķi Intars Busulis un Ieva Kerēvica, informē pasākumu aģentūras "Uzmanības Laikmets.lv" pārstāvis Uģis Polis.

Roberts Velss - viens no skandināvu izcilākajiem mūziķiem - izdevis piecus albumus, kas sasnieguši zelta un platīna statusu, aizvadījis koncertus visapkārt pasaulei, komponējis skaņdarbus 2008. gada Pekinas Olimpiskajām spēlēm, kā arī ieguvis neskaitāmus apbalvojumus dažādās valstīs. Šogad viņš atgriežas ar koncertprogrammu „Rhapsody In Rock”.

Līdzās Velsam arēnā uz skatuves kāps enerģiskā amerikāņu dziedātāja La Gajlia. Slavenais Anglijas žurnāls „The Jazz Journal” par mākslinieci raksta: „La Gajlia ir īsts atradums, neatkarīgi no vietas, šis fakts paliks nemainīgs visā pasaulē” – „Iesākumā minūtes, un tad jau vairāk nekā stunda paskrien nemanot, kamēr La Gajlia aizrauj publiku ar savu iespaidīgo vokālu, izjusto džeza spēku un dinamisko skatuves uzstāšanos.”

Kopā ar talantīgajiem pašmāju mūziķiem – Intaru Busuli un Ievu Kerēvicu – Roberts Velss un La Gajlia „Arēnā Rīga” uzstāsies Kauņas simfoniskā orķestra pavadībā. Koncertā tiks izpildīti 20. gadsimta neaizmirstamākie skaņdrarbi, tostarp „AC/DC” leģendārā „Highway To Hell”, „Queen” lieliskā „Bohemian Rhapsody”, „John Farnham - You're the Voice”, grupas „Status Quo” ikoniskā „Rockin' All Over The World”, „ABBA - Happy New Year” un kopā vairāk nekā 20 visā pasaulē slaveni skaņdarbi.

Koncerta sākums plkst. 20.00. Biļešu cenas, sākot no Ls 15. Biļetes uz koncertu pieejamas iepriekšpārdošanā visās Biļešu serviss kasēs.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV