Svētdiena, 12.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Valija, Ina, Ināra, Inārs;

Roberts Velss Rīgā uzstāsies 50 mūziķu pavadībā

Easyget.lv, 17.12.2013. 12:07

Viens no Skandināvijas izcilākajiem mūziķiem - Roberts Velss Jaungada svētku lielkoncertā „Rhapsody In Rock” 30. decembrī „Arēnā Rīga” uz skatuves kāps kopā ar 50 mūziķu grupu.
Roberts Velss Rīgā uzstāsies 50 mūziķu pavadībā

Roberts Velss ir pasaulslavens pianists, kura koncerti nebūt nav mums ierastu pianistu stilā. Viņa koncertos skatītāji nevēlas sēdēt, tie lauž krēslus un ceļas kājās dejot! Viņš ir izdevis piecus albumus, kas sasnieguši zelta un platīna statusu, aizvadījis koncertus visapkārt pasaulei, komponējis skaņdarbus 2008. gada Pekinas Olimpiskajām spēlēm, kā arī ieguvis neskaitāmus apbalvojumus dažādās valstīs. Šogad viņš atgriežas ar neaizmirstamu, enerģisku un sajūsmas pārbagātu koncertprogrammu „Rhapsody In Rock”.

Izcilie mākslinieki visus klātesošos nākamajam gadam pozitīvi uzlādēs ar izcilākajiem 20. gadsimta skaņdarbiem, tostarp „AC/DC” leģendārā „Highway To Hell”, „Queen” lieliskā „Bohemian Rhapsody”, „John Farnham - You're the Voice”, grupas „Status Quo” ikoniskā „Rockin' All Over The World”, „ABBA - Happy New Year” un kopā vairāk nekā 20 visā pasaulē slaveni skaņdarbi, kurus zina ikviens.

Robertam Velsam uz skatuves kompāniju sastādīs amerikāņu dziedātāja La Gaylia, Intars Busulis, Ieva Kerēvica, simfoniskais orķestris un pavadošā grupa.

Iepriekšējā Roberts Velsa viesošanās Latvijā bija 2007. gadā.

Par īpaši izdevīgu cenu biļetes uz Jaungada lielkoncertu „Rhapsody In Rock” iespējams iegādāties tirdzniecības centrā „Spice”, kur biļetes pašlaik pieejamas ar 30% atlaidi. Biļetes arī Biļešu serviss kasēs.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV