Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

100 baltas dvēseles atgriežas ar vairākiem koncertiem

Easyget.lv, 09.12.2013. 13:46

Mūziķu apvienība “100 baltas dvēseles” pirms un gaidāmo svētku laikā pēc ieilgušas radošās pauzes ir atkal kopā un sniegs vairākus koncertus Rīgā un Jelgavā.
100 baltas dvēseles atgriežas ar vairākiem koncertiem

Mūziķu apvienība “100 baltas dvēseles” muzikālo darbību uzsāka 2007. gada 29. oktobrī, kad Jaunajā Rīgas teātrī nospēlēja savu pirmo koncertu, kurā piedalījās tās dibinātāji - Mārtiņš Jansons, Ivars Krasts un kā pirmais viesmākslinieks arī Jēkabs Nīmanis. 2009. gada 1. maijā klajā nāca debijas albums "Jutīgs un atdalīts", kurš tika nominēts "Latvijas mūzikas ierakstu Gada balvai" kā "Labākā debija".

“100 baltu dvēseļu” kodolam paliekot nemainīgam, muzikālajā apvienībā arvien piesaistīti dažādi mūziķi, kuri katram koncertam piešķīruši citādu skanējumu un vizuālo atmosfēru. Laika gaitā un tomēr dažādo dzīves līkloču dēļ “100 baltu dvēseļu” aktīvā koncertdarbība līdz šim bija pieklususi.

Nu viņi ir nobrieduši jaunam cēlienam – jaunām dziesmām, nedaudz atšķirīgākam skanējumam – un atgriežas 2013. gada ziemā, lai koncertos priecētu savus esošos un jaunos atbalstītājus:

  • 12. decembrī Kaņepes Kultūras centrā, Rīgā
  • 26. decembrī Mazajā Ģildē, Rīgā
  • 28. decembrī Melno cepurīšu Balerijā, Jelgavā

Internetā:
https://www.facebook.com/ahundredwhitesouls

“100 baltas dvēseles” albums “Jūtīgs un atdalīts”:
http://skyr.bandcamp.com/album/j-t-gs-un-atdal-ts

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV