Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Gas of Latvia pārizdod albumu „SEX” un publicē jaunu video

Easyget.lv, 12.12.2013. 13:01

Andra Indāna elektroniskās mūzikas projekts Gas of Latvia, svinot albuma „SEX” desmitgadi, vietnē bandcamp.com publicē tā jaunu, remasterētu versiju.
Gas of Latvia pārizdod albumu „SEX” un publicē jaunu video

Albumam pievienota vēl viena kompozīcija no tā laika - „12 Promises”, kura līdz šim bija dzirdama vienīgi Latvijas industriālās mūzikas izlasē „DECENNIUM STURM” 2004, CD.

Albums "SEX" pieejams https://gasoflatvia.bandcamp.com/releases

Vairāk nekā stundu ilgais „SEX” ir viens no Gas of Latvia nozīmīgākajiem albumiem, kurā, savijoties dažādiem eksperimentālās elektronikas novirzieniem kā ambient, idm, industrial u.c., izkristalizējies projekta smagnēji liriskais skanējums. Pirms 10 gadiem tas bija viens no retajiem Latvijas alternatīvās elektronikas CD, kuru varēja iegādāties mūzikas veikalos un kurš piedzīvoja arī vairākas pirātiskās versijas internetā.

„Seksa kriptografēšana dzirdes aparātam un pats albuma nosaukums nav nedz dīka anoloģija, nedz nejauša reference. Tas nav par seksu, tā nav mūzika aktam, tas, ar jūsu atļauju, pats ir sex” – tā jauniznākušais CD tika pieteikts 2003. gada decembrī.

Albumā iekļautajai dziesmai "100%" videomāksliniece Zane Raudiņa radījusi jaunu videoklipu, kurā lomās iejutušās jaunās mākslinieces Elīna Sproģe, Margrieta Dreiblate un Liene Kalniņa.



Laika gaitā paralēli jaunai mūzikai gasoflatvia.bandcamp.com tiks pārpublicēti arī pārējie Gas of Latvia 1990. un 2000. gadu albumi.

Foto: Gas of Latvia. Publicitātes foto 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV