Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Šodien Lielajā Ģildē notiks grupas Keksi Muzikālais skudrupūznis

Easyget.lv, 02.01.2014. 09:36

Grupa Keksi, svinot grupas līdera Aleksandra Sircova dzimšanas dienu, aicina uz koncertu „Muzikālais skudrupūznis” 2. janvārī pulksten 19.00 Lielajā ģildē.
Šodien Lielajā Ģildē notiks grupas Keksi Muzikālais skudrupūznis

Uz skatuves pulcēsies grupas draugi, Latvijā populāri mūziķi - Aija Andrejeva, Normunds Rutulis, Ieva Kerēvica, Lola Novikova (Ex.Rebel), Ivars Pētersons, Viktors Zemgals un Dainis Dobelnieks (Eolika). Papildu „dzīvajai” mūzikai par jautrību rūpēsies vakara vadītājs Andris Freidenfelds.

Grupas Keksi devīze: Galvenais, lai visiem būtu jautri!. Grupa kopš 1997. gada darbojas tādos mūzikas žanros kā Rockabilly, Rock&Roll, Rhythm&Blues, Boogie. Lai arī grupu Keksi skārušas radošas pārmaiņas - mainījušies cilvēki un intrumenti, tās dzīvespriecīgais skanējums saglabājies. Tāpat kā līdz šim, grupu vada leģendārais mūziķis Aleksandrs Sircovs jeb Muravejs.

Biļetes nopērkamas Biļešu paradīzes kasēs un www.bilesuparadize.lv. Vairāk informācijas: www.keksi.lv un www.draugiem.lv/keksi.

Foto: Grupa Keksi. Foto (c) Iveta Sēbriņa

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV