Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Ingus Ulmanis un Aigars Voitišķis koncertēs Lēdmanes dievnamā

Easyget.lv, 04.01.2014. 18:36

26. janvārī plkst. 17.00 notiks ceturtais koncerts ciklā „Pavasara un ziemas vēstneši” Lēdmanes dievnamā. Ziemīgās noskaņās klausītājus vedīs Ingus Ulmanis un Aigars Voitišķis.
Ingus Ulmanis un Aigars Voitišķis koncertēs Lēdmanes dievnamā

Ingus Ulmanis un Aigars Voitišķis tandēmā radījuši daudz skaistu un latviešiem nozīmīgu skaņdarbu – „Cik savādi”, „Pārsteigums”, kā arī grupas „Lādezers” repertuāra dziesmas. Gan Ulmanis, gan Voitišķisi ir bijuši arī grupu „Lādezers” un „Jumprava” sastāvā. Ingus Ulmanis ir viens no vadošajiem mūziķiem dažādos aktuālos muzikālos projektos – „Dabas koncertzāle” dabas draugiem, „Brīnumskapis” bērniem un viņu vecākiem, „Karameles”, kas vairākus gadus Ziemassvētku laikā piepildīja Latvijas baznīcas ar skaistām svētku dziesmām latviešu valodā, piedaloties aktieriem un dažādiem Latvijas mūziķiem.

Koncerts no 24. novembra tika pārcelts uz 26.janvāri saistībā ar valstī izsludinātajām sēru dienām Zolitūdes traģēdijā bojāgājušo piemiņai.

Iepriekš dievnamā koncertciklā „Pavasara un ziemas vēstneši” uzstājušies Kārlis Kazāks, Goran Gora, Alise Joste, Anete Kozlovska un Lauris Valters ar grupu.

Līdz šim koncertā iegūtie ziedojumi tika ieguldīti baznīcas uzturēšanā. Šoreiz koncertā gūtie ziedojumi tiks veltīti kādai Lēdmanes ģimenei, kuru skārusi agresīva banku kredītpolitika. Ieejas maksa arī šajā koncertā par ziedojumu.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV