Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Piektdien Rīgā uzstāsies MaiNekk

Easyget.lv, 08.01.2014. 13:26

10. janvārī kultūras centrā „9K1 nams” koncertēs skandināvu grupa „MaiNekk”, koncerta īpašie viesi - „Frankie Animal” (Igaunija) un „Carnival Youth” (Latvija).
Piektdien Rīgā uzstāsies MaiNekk

Ansambli „MaiNekk” 2006. gadā, mācoties džezu Zviedrijā, dibināja igauņu mūziķis Erki Pārnoja (Erki Pӓrnoja), Latvijas klausītājiem vislabāk pazīstams kā ansambļa „Ewert and The Two Dragons” ģitārists. Viņam pievienojās studiju biedri Daniels Ēgrens (Daniel Ögren) un Patriks Grundstrēms (Patrik Grundström) no Zviedrijas, un Ulriks Ordings (Ulrik Ording) no Dānijas. 

2012. gada jūnijā „MaiNekk” albumu „Care for the Bulpier Ones” izdeva Latvijas mūzikas apgāds „I Love You Records”.

Tā kā grupas dalībnieki ir ļoti aizņemti dažādos muzikālos projektos, iespēja uzstāties kopā viņiem nerodas bieži. Viens no šādiem retiem koncertiem notiks 10. janvārī kultūras centrā „9K1 nams” Arstida Briāna ielā 9/1.

„Tas būs sprādziens – gan muzikāli, gan emocionāli. Nu jau pagājis gandrīz gads, kopš mēs spēlējām kopā kā MaiNekk. Mums ļoti pietrūkst kopā būšanas, tāpēc šie koncerti būs kā ilgi gaidīta draugu satikšanās. Īpašs notikums, uz kuru ļoti cerējām,” saka „MaiNekk” ģitārists Erki Pārnoja.

Koncertā Rīgā „MaiNekk” pamatsastāvam pievienosies dziedātāja Linneja Henriksone. 2012. gadā viņa saņēma prestižo balvu „Gada mākslinieks”, kuru piešķir Zviedrijas nacionālā radio kanāls „P3”. Koncerta īpašie viesi būs jaunas un daudzsološas grupas no Igaunijas un Latvijas – „Frankie Animal” un „Carnival Youth”.

Biļetes: www.ekase.lv.

Foto: MaiNekk. Foto (c) Lilija Dobrovolska

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV