Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

"Muzikālajā bankā 2013" uzvar Dons ar dziesmu "Pēdējā vēstule"

Easyget.lv, 27.01.2014. 09:26

Noslēdzoties Latvijas Radio 2 pop un rok dziesmu aptaujai "Muzikālā banka 2013", par gada vērtīgāko dziesmu kļuvusi Dona dziedātā "Pēdējā vēstule".

Pirmo reizi aptaujas vēsturē otrajā vietā ierindojušās divas dziesmas, ko noteica vienādais punktu skaits. Tās ir "Uzzīmē mani" grupas Otra puse un Antras Stafeckas sniegumā un "Viss ir iespējams" Intara Busuļa izpildījumā. Trešajā vietā ierindojusies "Putni bez spārniem" Ivo Fomina dziedājumā.

Aptaujas noslēguma ceremonija Ventspilī jau ierasti notika iespaidīgi - ziemas noskaņu uz skatuves radīja daudzie specefekti - sniegs, putenis, vētra, slidotava un katrai dziesmai īpaši veidotas video projekcijas. Skatītāji sirsnīgi uzņēma "Muzikālās Bankas" aizvadītā gada labāko dziesmu izpildītājus, kā arī ekspertu padomes dalībniekus, kuri publiku priecēja ar īpašiem muzikāliem priekšnesumiem. Koncertšova izskaņā visi dalībnieki vienojās kopdziesmā, izdziedot emocionāli piesātināto Ērika Ešenvalda "Dvēseles dziesmu".

Apbalvošanas ceremonijā visi finālisti saņēma mākslinieka Armanda Jēkabsona darinātās piemiņas veltes. Tika piešķirtas arī specbalvas - Ventspils pilsētas simpātiju balvu saņēma ventspilnieks Roberts Pētersons ar dziesmu "Sāksim no jauna", savukārt portāls Draugiem.lv par draudzīgāko dziesmu atzina Dona dziedāto dziesmu "Pēdējā vēstule", bet Tallink apbalvoja visus četrus pirmo vietu ieguvējus.

Pēc klausītāju un ekspertu padomes kopvērtējuma dziesmas sarindojušās šādā secībā:

1.vieta - Pēdējā vēstule - Dons
2.vieta - Uzzīmē mani - Otra puse un Antra Stafecka
2.vieta - Viss ir iespējams - Intars Busulis
3.vieta - Putni bez spārniem - Ivo Fomins
4.vieta - Sāksim No Jauna - Roberts Pētersons
5.vieta - Kļūdu paradīze - Antra Stafecka
6.vieta - Tu tikai runā ar mani - Musiqq
7.vieta - Māsa upe - Dons
8.vieta - Vieglums neaprakstāms - L.V. un NeParasts bars
9.vieta - Akvārijs - Astro’n’ou
10.vieta - Kur deg mana uguntiņa - S. Berezina
11.vieta - Dari Kā Es - Musiqq
12.vieta - Tu neļauj - Marta Ritova un Ivo Grīsniņš-Grīslis
13.vieta - Jauns Sākums - PeR
14.vieta - Manai pasaulei jumtu - Miks Dukurs.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV