Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

Uz Sāras Braitmanes koncertu pieejamas papildu biļetes

Easyget.lv, 10.02.2014. 09:28

Pārdošanā nonākušas papildu biļetes uz Sāras Braitmanes koncertu 20.februārī Arēnā Rīga, informē L Tips Agency pārstāve Maija Tomkalne.
Uz Sāras Braitmanes koncertu pieejamas papildu biļetes

Kā vēstīts iepriekš, 20.februārī Sāra Braitmane sava jaunākā albuma "Dreamchaser" tūres ietvaros Arēnā Rīga sniegs grandiozu priekšnesumu. To veidos augsti profesionālu mūziķu, dziedātāju un dejotāju pavadījums, kuru paspilgtinās speciāli būvētas skatuves konstrukcijas un video uz milzīga LED ekrāna.

Sāras Braitmanes vārds ir sinonīms akadēmiskās un populārās mūzikas sintēzei, angliski dēvētai par Classical crossover, kuru viņa radījusi un kopj jau 25 gadus. Sākot muzikālo karjeru Endrū Loida Vēbera operās "Cats" un "The Phantom of the Opera", 80.gadu otrajā pusē viņa pievērsās solokarjerai. Tā attīstījusies tik veiksmīgi, ka viņas talantu novērtē gan akadēmiskās, gan populārās mūzikas cienītāji un kritiķi.

Kopš tā laika izdoti 11 soloalbumi un četras kompilācijas, kuru kopējā tirāža pārsniedz 30 miljonus un septiņi DVD ar koptirāžu 2 miljoni. Šo gadu laikā Braitmanes ieraksti saņēmuši 180 Platīna un Zelta diskus vairāk nekā 40 pasaules valstīs. Viņas duetā ar Andrea Bočelli izpildītais hits “Time to Say Goodbye” iekļauts Ginesa rekordu grāmatā, kā visu laiku pārdotākais singls Vācijā. ASV Ierakstu industrijas asociācija atzinusi Sāru Braitmani par visu laiku veiksmīgāko akadēmiskās mūzikas izpildītāju. Sāras Braitmanes balss novērtēta ar neskaitāmām atzinības balvām vai nominācijām, tai skaitā Grammy, Echo un Golden Lion.

“Dreamchaser” izvērsusies par Sāras Braitmanes vērienīgāko koncertu sēriju kopš albuma “Harem” tūres 2004.gadā. ASV vien viņa sniegusi 67 koncertus, no kuriem lielākā daļa tika izpārdota vienā mirklī. Tāpat šajā tūrē viņa uzstāsies tādās valstīs kā Apvienotie Arābu Emirāti un Katara, kur to vēl līdz šim nebija darījusi. Arī Latvijā Braitmane viesojusies tikai vienreiz - 2004.gadā.

Pēdējās biļetes uz Rīgas koncertu pieejamas “Biļešu serviss” kasēs un www.bilesuserviss.lv

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV